natasha joachim

CSSD

Sessions in which natasha joachim attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: MST/(GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
10:45 AM
10:45 AM
  • Make ‘Em Laugh: Clowning for class clowns
  • Signup required
  • St. Mary's High School - B108
  • 10:45 AM - 11:45 AM  | 1 hour
  • 1 Hour Session
    Drama and DanceDivision 2 - Grades 4-6Division 3 - Grades 7-9Division 4 - Grades 10-12
1:00 PM
1:00 PM
  • Puppetry and Mask Technique (Jr. H+ Drama)
  • Signup required
  • Arts Commons - The Hub
  • 1:00 PM - 3:00 PM  | 2 hours
  • Half Day Workshop
    Drama and DanceArtDivision 3 - Grades 7-9Division 4 - Grades 10-12

Friday 14 February, 2020

Time Zone: MST/(GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
  • Making Mischief: Creating Wonderful Problems
  • Signup required
  • St. Mary's High School - S002 Drama Room
  • 9:00 AM - 11:45 AM  | 2 hours 45 minutes
  • Half Day Workshop
    Drama and DanceArtLanguage Arts and LiteracyDivision 3 - Grades 7-9Division 4 - Grades 10-12
12:30 PM
12:30 PM
  • Living a Great Story
  • Signup required
  • Glenbow Museum - Theatre
  • 12:30 PM - 1:30 PM  | 1 hour
  • 1 Hour Session
    Teacher WellnessLanguage Arts and LiteracyEarly Childhood Education - Pre K-KindergardenDivision 1 - Grades 1-3Division 2 - Grades 4-6Division 3 - Grades 7-9Division 4 - Grades 10-12Administration
2:15 PM
2:15 PM
  • Writing 101
  • Signup required
  • Glenbow Museum - Theatre
  • 2:15 PM - 3:15 PM  | 1 hour
  • 1 Hour Session
    Language Arts and LiteracyCurriculum and PedagogyInclusive EducationDivision 1 - Grades 1-3Division 2 - Grades 4-6Division 3 - Grades 7-9Division 4 - Grades 10-12