Steve Dusang

Sessions in which Steve Dusang attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: MST/(GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Calgary Zoo: Colour your class with Creativity 1 hour 30 minutes, 9:00 AM - 10:30 AM , Signup required

Calgary Zoo - Tom Baines

1 Hour Session

Amy Hein, Calgary Zoo (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Tanya Talaga (Keynote) 1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM , Tickets required

TELUS Convention Centre - Macleod Hall

Keynote

Tanya Talaga (Participant)

Friday 14 February, 2020

Time Zone: MST/(GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Bringing Mindfulness & KINDness Into The Classroom 1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM , Signup required

Crescent Heights High School - 159

1 Hour Session

Susan Agrios, Agrios Mindfitness (Participant)

10:45 AM
10:45 AM
Connecting Assessment and Reporting with Teaching and Learning 1 hour 15 minutes, 10:45 AM - 12:00 PM , Signup required

Mount Royal University - EB 1108

1 Hour Session

Chandra Lebenhagen (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
Behaviour Detectives: Investigating and Identifying the Function of Behaviours in the Classroom 1 hour 15 minutes, 1:00 PM - 2:15 PM , Signup required

Mount Royal University - EB 1018

1 Hour Session

Julia Nishizaki (Participant)

Shawn Steffen (Participant)