You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Sat, 29 Jan 2022 13:41:16 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Amy Stiff

Social Studies Teacher
CBE

Sessions in which Amy Stiff attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Sunny Side Up at the Library: Free Teacher Breakfast and Open House
1 hour, 8:00 AM - 9:00 AM
Signup required

Calgary Public Library - Calgary Public Library

1 Hour Session

9:00 AM
9:00 AM
The Loneliness Epidemic
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM
Signup required

TELUS Convention Centre - Ideation Room 2/3

1 Hour Session

Margot McKinnon, Spark the Spirit Productions (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
Entitlementality (& How to Teach Against It)
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM
Signup required

Glenbow Museum - Theatre

1 Hour Session

Joel Hilchey, The Beanstalk Project (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Is This for Marks? Changing the Assessment Culture in a High School Classroom
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Signup required

TELUS Convention Centre - Glen Room 205

1 Hour Session

Michele Jones, Alberta Assessment Consortium (Participant)

2:15 PM
2:15 PM
Truth and Reconciliation through Human Rights Education
1 hour, 2:15 PM - 3:15 PM
Signup required

Hyatt - Neilson 1

1 Hour Session

Graham Lowes (Participant)

Lise Pinkos, Canadian Museum for Human Rights (Participant)

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Financial Wellness
1 hour 15 minutes, 9:00 AM - 10:15 AM
Signup required

TELUS Convention Centre - Glen Room 204

1 Hour Session

Michelle Glavine, Teacher Welfare (Participant)

10:45 AM
10:45 AM
Finding Our Way in Indigenous Education: Connecting Hearts & Minds
1 hour 15 minutes, 10:45 AM - 12:00 PM
Signup required

TELUS Convention Centre - Glen Room 204

1 Hour Session

Melissa Purcell, Alberta Teachers Association (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Reimagine the Writing Process with Microsoft Education
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Signup required

TELUS Convention Centre - Ideation Room 2/3

1 Hour Session

Renee Goncalves, Microsoft (Participant)