You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Sun, 28 Nov 2021 20:27:20 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Anthony Hawboldt

Teacher, Langevin School
CBE

Sessions in which Anthony Hawboldt attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Sunny Side Up at the Library: Free Teacher Breakfast and Open House
1 hour, 8:00 AM - 9:00 AM
Signup required

Calgary Public Library - Calgary Public Library

1 Hour Session

9:00 AM
9:00 AM
Effectively ‘teaching’ writing for Social Studies
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM
Signup required

St. Mary's High School - S102

1 Hour Session

Mark Driedger, Calgary Catholic School District (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Teaching Historical Thinking (K – 12)
2 hours, 12:30 PM - 2:30 PM
Signup required

Hyatt - Stephen A

Half Day Symposium

Stefan Stipp (Participant)

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Literary Salon: The Art of Intentional Conversation
2 hours 45 minutes, 9:00 AM - 11:45 AM
Signup required

TELUS Convention Centre - TELUS 111

Half Day Workshop

Julianne Harvey, Author. Speaker. Nurturer. (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Joe Dombrowski (Keynote)
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Tickets required

TELUS Convention Centre - Macleod Hall

Keynote

Joe Dombrowski (Participant)

2:15 PM
2:15 PM
Jann Arden (Keynote)
1 hour, 2:15 PM - 3:15 PM
Tickets required

TELUS Convention Centre - Macleod Hall

Keynote

Jann Arden (Participant)