You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Thu, 20 Jan 2022 20:05:16 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Sarah Webb

Sessions in which Sarah Webb attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Sunny Side Up at the Library: Free Teacher Breakfast and Open House
1 hour, 8:00 AM - 9:00 AM
Signup required

Calgary Public Library - Calgary Public Library

1 Hour Session

9:00 AM
9:00 AM
Arlene Dickinson- Lessons from the Den (Keynote)
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM
Tickets required

TELUS Convention Centre - Macleod Hall

Keynote

Arlene Dickinson (Participant)

10:45 AM
10:45 AM
Dr. Jody Carrington - Spotlight Session
1 hour 15 minutes, 10:45 AM - 12:00 PM
Signup required

Hyatt - Imperial 4, 6, 8

1 Hour Session

Jody Carrington, Talent Bureau (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Ann Bancroft (Keynote)
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Tickets required

Hyatt - Imperial 4, 6, 8

Keynote

Ann Bancroft (Participant)

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
PEGAMES.ORG: How To Keep The Most Kids Active For The Most Time Possible Using Games
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM
Signup required

St. Mary's High School - Gym

1 Hour Session

David Helm, PEGAMES.ORG/Beairsto Elementary School (Participant)

10:45 AM
10:45 AM
Dr. Tim Caulfield- Celebrity Culture vs Science; The Battle We MUST Win (Keynote)
1 hour, 10:45 AM - 11:45 AM
Tickets required

TELUS Convention Centre - Macleod Hall

Keynote

Timothy Caulfield (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Joe Dombrowski (Keynote)
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Tickets required

TELUS Convention Centre - Macleod Hall

Keynote

Joe Dombrowski (Participant)