You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Sun, 23 Jan 2022 16:14:27 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Francisco Ojeda

CBE- WO.Mitchell

Sessions in which Francisco Ojeda attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Sunny Side Up at the Library: Free Teacher Breakfast and Open House
1 hour, 8:00 AM - 9:00 AM
Signup required

Calgary Public Library - Calgary Public Library

1 Hour Session

9:30 AM
9:30 AM
Drama Games and Playmaking in the Elementary Classroom
2 hours, 9:30 AM - 11:30 AM
Signup required

Arts Commons - The Hub

Half Day Workshop

Ryan Reese (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Encouraging Reading: Books Your Tween and Teen Students Will Want to Read
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Signup required

Calgary Public Library - Room 0-13/Room 0-14

1 Hour Session

Betsy Fraser (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Comic Books
1 hour 30 minutes, 2:00 PM - 3:30 PM
Signup required

Arts Commons - Arts Commons Boardroom

1 Hour Session

Mike Hooves, Arts Commons Education (Participant)

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:30 AM
9:30 AM
Once Upon A Robot: Digital Storytelling for the Classroom
2 hours, 9:30 AM - 11:30 AM
Signup required

STEM Learning Lab - Alastair Ross Technology Centre - STEM Learning Lab

Half Day Workshop

Shannon Campbell, STEM Learning Lab (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Living a Great Story
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Signup required

Glenbow Museum - Theatre

1 Hour Session

Robin Pawlak, Self-employed (Participant)

2:15 PM
2:15 PM
Writing 101
1 hour, 2:15 PM - 3:15 PM
Signup required

Glenbow Museum - Theatre

1 Hour Session

Robin Pawlak, Self-employed (Participant)