You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Mon, 17 Jan 2022 21:35:41 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Eva Trillo del Pozo

Sessions in which Eva Trillo del Pozo attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Sunny Side Up at the Library: Free Teacher Breakfast and Open House
1 hour, 8:00 AM - 9:00 AM
Signup required

Calgary Public Library - Calgary Public Library

1 Hour Session

9:00 AM
9:00 AM
Physically Active Numeracy: Add Sum Fun
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM
Signup required

Crescent Heights High School - Blue Gym

1 Hour Session

Jolene Kuipers, Glenmore Christian Academy (Participant)

10:45 AM
10:45 AM
Making Learning Visible: Photographing and Co-Creating Learning Stories
1 hour, 10:45 AM - 11:45 AM
Signup required

Crescent Heights High School - 143 Photography

1 Hour Session

Kristy Wolfe, Kristy Wolfe Photography (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Becoming more fluent: using dance to build physical literacy
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Signup required

Crescent Heights High School - 153 Dance

1 Hour Session

Juanita Patterson-Price, Footprints Dance Project Society of Alberta (Participant)

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
10:45 AM
10:45 AM
Using Drama to Teach Other Subject Areas
1 hour, 10:45 AM - 11:45 AM
Signup required

Crescent Heights High School - 315

1 Hour Session

Bill Jacobsen (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Brain Magic Memory
2 hours 45 minutes, 12:30 PM - 3:15 PM
Signup required

TELUS Convention Centre - Glen Room 206

Half Day Workshop

Darren Michalczuk, Brain Codes (Participant)