You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Sun, 05 Dec 2021 02:10:45 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Breanne Murray

Calgary Catholic Board of Education

Sessions in which Breanne Murray attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
From Grades to Growth: Assessment to Support our Most Vulnerable Students
1 hour 15 minutes, 9:00 AM - 10:15 AM
Signup required

TELUS Convention Centre - Glen Room 203

1 Hour Session

Michele Jones, Alberta Assessment Consortium (Participant)

10:45 AM
10:45 AM
Don’t Sweat the Small Stuff! Assessing for Big Ideas in a Concept-Based Classroom
1 hour, 10:45 AM - 11:45 AM
Signup required

TELUS Convention Centre - Glen Room 203

1 Hour Session

Michele Jones, Alberta Assessment Consortium (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Teaching Beyond the Facts: Empowering Students through PBL & Conceptual-Based Learning
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Signup required

TELUS Convention Centre - Ideation Room 1

1 Hour Session

Michelle Bechthold, Rocky View School Division (Participant)

2:15 PM
2:15 PM
The Future is Female: Preparing Students for the Next Decade.
1 hour, 2:15 PM - 3:15 PM
Signup required

TELUS Convention Centre - TELUS 111

1 Hour Session

Julianne Harvey, Author. Speaker. Nurturer. (Participant)

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
8:45 AM
8:45 AM
Empowering Students with Autism to Thrive
1 hour 30 minutes, 8:45 AM - 10:15 AM
Signup required

Mount Royal University - Ross Glen Hall

1 Hour Session

Heather Brown (Participant)

10:45 AM
10:45 AM
Positive Behavior Supports in the Classroom
1 hour 15 minutes, 10:45 AM - 12:00 PM
Signup required

Mount Royal University - EB 1022

1 Hour Session

Sue Lark (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
Connecting Assessment and Reporting with Teaching and Learning
1 hour 15 minutes, 1:00 PM - 2:15 PM
Signup required

Mount Royal University - EB 1108

1 Hour Session

Chandra Lebenhagen (Participant)

2:30 PM
2:30 PM
District Resources: Panel Session
1 hour, 2:30 PM - 3:30 PM
Signup required

Mount Royal University - Ross Glen Hall

1 Hour Session

Sherri Black (Participant)

Lanna Myers (Participant)

Trisa Soroski (Participant)