Leslee Mills

Indigenous Education PD Facilitator
Participates in 2 items

Sessions in which Leslee Mills participates

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: MST/(GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Finding Our Way in Indigenous Education: Connecting Hearts & Minds 1 hour 15 minutes, 9:00 AM - 10:15 AM , Signup required

TELUS Convention Centre - TELUS 109

1 Hour Session

Leslee Mills (Participant)

10:45 AM
10:45 AM
The "Sixties Scoop": Understanding Implications and Contributing Towards Reconciliation 1 hour 15 minutes, 10:45 AM - 12:00 PM , Signup required

TELUS Convention Centre - TELUS 109

1 Hour Session

Leslee Mills (Participant)

Sessions in which Leslee Mills attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: MST/(GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
When Students Get in Trouble—Alternatives to Consider 1 hour 15 minutes, 9:00 AM - 10:15 AM , Signup required

TELUS Convention Centre - TELUS 103

1 Hour Session

Glenn Gibson, ATA Admin Instructor (Participant)

10:45 AM
10:45 AM
Shelley Moore (Keynote) 1 hour, 10:45 AM - 11:45 AM , Tickets required

TELUS Convention Centre - Macleod Hall

Keynote

Shelley Moore (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
ADHD different than you might think: insights and strategies 1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM , Signup required

Crescent Heights High School - 307

1 Hour Session

Rebecca Christie, CBE (Participant)

Kevin Van Es, Calgary Board of Education (Participant)

2:15 PM
2:15 PM
The Calming Classroom: Effectively Dealing with Anxiety 1 hour, 2:15 PM - 3:15 PM , Signup required

Crescent Heights High School - 303

1 Hour Session

Erin Luong, ATA Council of School Counsellors (Participant)

Friday 14 February, 2020

Time Zone: MST/(GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Relationship-based learning for non-Indigenous educators of Indigenous students 1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM , Signup required

Crescent Heights High School - 315

1 Hour Session

Martha Moon, Lakehead University (Participant)