You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Wed, 01 Dec 2021 15:13:51 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Andrea Elser

TsuuT'ina Education

Sessions in which Andrea Elser attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Teaching Students to Think like a Mathematician Grades K - 12
2 hours 45 minutes, 9:00 AM - 11:45 AM
Signup required

Hyatt - Imperial 9

Half Day Symposium

Laura Gini-Newman, The Critical Thinking Consortium (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Addressing Diverse Learning Needs in the Classrooms
1 hour 15 minutes, 12:30 PM - 1:45 PM
Signup required

TELUS Convention Centre - TELUS 104

1 Hour Session

John Williamson, Calgary Catholic / ATA (Participant)

2:15 PM
2:15 PM
Learning Disabilities: Critical Concepts
1 hour, 2:15 PM - 3:15 PM
Signup required

TELUS Convention Centre - Macleod E1

1 Hour Session

Kathryn Burke, Centre for Literacy (Participant)

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Engaging Students in Learning – Upper Intermediate and Secondary Focus
2 hours, 9:00 AM - 11:00 AM
Signup required

Hyatt - Imperial 8

Half Day Symposium

Stefan Stipp (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Empower Students to Conceptually Understand Mathematics through Thinking Grades 7-12
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Signup required

Hyatt - Imperial 9

1 Hour Session

Laura Gini-Newman, The Critical Thinking Consortium (Participant)