You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Thu, 20 Jan 2022 13:19:42 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

orishia asher

Sessions in which orishia asher attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Finding Our Way in Indigenous Education: Connecting Hearts & Minds
1 hour 15 minutes, 9:00 AM - 10:15 AM
Signup required

TELUS Convention Centre - TELUS 109

1 Hour Session

Leslee Mills, ATA PD Workshops (Participant)

10:45 AM
10:45 AM
The key to developing the next generation: Supporting resiliency in the classroom – Dr. Robert Tanguay
1 hour 15 minutes, 10:45 AM - 12:00 PM
Signup required

Hyatt - Stephen A/B

1 Hour Session

Robert Tanguay (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Tanya Talaga (Keynote)
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Tickets required

TELUS Convention Centre - Macleod Hall

Keynote

Tanya Talaga, University of Calgary Symposium - Werklund School of Education (Participant)

2:15 PM
2:15 PM
Learning Disabilities: Critical Concepts
1 hour, 2:15 PM - 3:15 PM
Signup required

TELUS Convention Centre - Macleod E1

1 Hour Session

Kathryn Burke, Centre for Literacy (Participant)

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Brain Based Math: Supporting Students with Math Disabilities
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM
Signup required

Crescent Heights High School - Learning Commons 216

1 Hour Session

Ashley McPherson, Centre for Literacy (Participant)

10:45 AM
10:45 AM
Been There, Done That. How about This?
1 hour, 10:45 AM - 11:45 AM
Signup required

Crescent Heights High School - 303

1 Hour Session

Lynne Ursenbach, CBE (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Exploring Behaviour In the Classroom For Students with Complex Learning Needs
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Signup required

Crescent Heights High School - 300

1 Hour Session

Natalie Pentney, The PREP Program (Participant)

2:15 PM
2:15 PM
Environment and Mental Health
1 hour, 2:15 PM - 3:15 PM
Signup required

Crescent Heights High School - 309

1 Hour Session

Tania Johnson, Institute of Child Psychology (Participant)