You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Sat, 04 Dec 2021 10:49:23 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

CP Walsh

CSSD

Sessions in which CP Walsh attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Sunny Side Up at the Library: Free Teacher Breakfast and Open House
1 hour, 8:00 AM - 9:00 AM
Signup required

Calgary Public Library - Calgary Public Library

1 Hour Session

9:00 AM
9:00 AM
Panel discussion - Climate change here and now: making sense of it all
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM
Signup required

TELUS Convention Centre - Macleod E4

1 Hour Session

Marie Tremblay, Alberta Council for Environmental Education (Moderator)

Alberta Youth Leaders on Environmental and Energy Education (Participant)

Alberta Council for Environmental Education (Participant)

Andria Dawson, Mount Royal University (Participant)

Aida Nciri, Quest Canada (Smart Energy Communities) (Participant)

City of Calgary (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
Calgary Zoo: Say Goodbye to Classroom Waste
1 hour 15 minutes, 11:00 AM - 12:15 PM
Signup required

Calgary Zoo - Disco

1 Hour Session

Amy Hein, Calgary Zoo (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Let's do something about it: Calgary Schools for Climate Action
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Signup required

TELUS Convention Centre - Macleod E4

1 Hour Session

Kaitlin Chantler, City of Calgary Climate Adaptation Team (Participant)

Olena Olafson, Calgary Board of Education (Participant)

Marie Tremblay, Alberta Council for Environmental Education (Participant)

2:15 PM
2:15 PM
Support for teachers: climate education resources
1 hour, 2:15 PM - 3:15 PM
Signup required

TELUS Convention Centre - Macleod E4

1 Hour Session

Alberta Council for Environmental Education (Moderator)

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Stools are Scarier than Spiders - Teaching Critical Thinking and Why it's Important
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM
Signup required

Crescent Heights High School - 308

1 Hour Session

Terry Hogan, Holy Family Catholic (Participant)

10:30 AM
10:30 AM
Calgary Zoo: Panel: How to foster environmental action in youth
1 hour 30 minutes, 10:30 AM - 12:00 PM
Signup required

Calgary Zoo - Safari Lodge

1 Hour Session

Sheila Watt-Cloutier (Participant)

Jen Duffy, Calgary Zoo (Participant)

Vanessa Bilan, CPAWS Southern Alberta (Participant)

Diandra Bruised Head (Participant)

Paula Huddy-Zubkowski (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Emotional Intelligence, The Power of Connection.
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Signup required

TELUS Convention Centre - Glen Room 208/209

1 Hour Session

Harvey Deutschendorf, Harmony House Press (Participant)

2:15 PM
2:15 PM
Writing 101
1 hour, 2:15 PM - 3:15 PM
Signup required

Glenbow Museum - Theatre

1 Hour Session

Robin Pawlak, Self-employed (Participant)