You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Mon, 29 Nov 2021 05:22:55 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Nila Balez

Sessions in which Nila Balez attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Fun and easy ways to use music to teach second languages
2 hours 45 minutes, 9:00 AM - 11:45 AM
Signup required

St. Mary's High School - B205

Half Day Workshop

Lisa Anderson, Calgary Board of Education William Reid (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Sketchnoting - Yes, You Can!!! Bootcamp For Beginner's
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Signup required

St. Mary's High School - N206

1 Hour Session

Ms. Schewczyk, Sooke 62 School Division (Participant)

2:15 PM
2:15 PM
Financial Wellness
1 hour 15 minutes, 2:15 PM - 3:30 PM
Signup required

TELUS Convention Centre - Glen Room 204

1 Hour Session

Michelle Glavine, Teacher Welfare (Participant)

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Bringing Mindfulness & KINDness Into The Classroom
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM
Signup required

Crescent Heights High School - 159

1 Hour Session

Susan Agrios, Agrios Mindfitness (Participant)

10:45 AM
10:45 AM
MINDFITNESS Breaks: Quick Techniques to Create a Calm, Focused & Fit Classroom
1 hour, 10:45 AM - 11:45 AM
Signup required

Crescent Heights High School - 159

1 Hour Session

Susan Agrios, Agrios Mindfitness (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Calm Classroom: A Calm Mind Is A Focused Mind
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Signup required

Crescent Heights High School - 159

1 Hour Session

Susan Agrios, Agrios Mindfitness (Participant)

2:15 PM
2:15 PM
Relax, renew and refocus with Yoga Nidra (guided meditation). All you have to do is lie there.
1 hour, 2:15 PM - 3:15 PM
Signup required

Crescent Heights High School - 402

1 Hour Session

Susan Agrios, Agrios Mindfitness (Participant)