You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Mon, 29 Nov 2021 04:50:23 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Madison Lehti

Sessions in which Madison Lehti attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Taking Assessment From Average to Awesome
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM
Signup required

St. Mary's High School - N114

1 Hour Session

Kiersten Villadsen, CBE Colonel Macleod (Participant)

10:45 AM
10:45 AM
How to create connection and belonging in your classroom
1 hour, 10:45 AM - 11:45 AM
Signup required

Crescent Heights High School - 317

1 Hour Session

Connie Jakab, National Hope Talks (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
"Calm Down!" Effectively Managing Emotional Regulation for You and Your Students
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Signup required

Crescent Heights High School - 308

1 Hour Session

Terry Hogan, Holy Family Catholic (Participant)

2:15 PM
2:15 PM
Dialogue in the classroom: Identifying and breaking through texting thought and language
1 hour, 2:15 PM - 3:15 PM
Signup required

Crescent Heights High School - 326

1 Hour Session

Paul Marlett, CBE CBe-Learn (Participant)

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Engaging Students in Learning – Upper Intermediate and Secondary Focus
2 hours, 9:00 AM - 11:00 AM
Signup required

Hyatt - Imperial 8

Half Day Symposium

Stefan Stipp (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
If You Can’t Fail, You Can’t Succeed: How to Practice Risk
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Signup required

TELUS Convention Centre - TELUS 111

1 Hour Session

Julianne Harvey, Author. Speaker. Nurturer. (Participant)