You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Mon, 17 Jan 2022 22:05:31 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Dustin Greenwald

Sessions in which Dustin Greenwald attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Sunny Side Up at the Library: Free Teacher Breakfast and Open House
1 hour, 8:00 AM - 9:00 AM
Signup required

Calgary Public Library - Calgary Public Library

1 Hour Session

9:00 AM
9:00 AM
Gaming, Unplugged! Leveraging Strategic Board Games to Optimize Learning in 2020
2 hours 45 minutes, 9:00 AM - 11:45 AM
Signup required

Crescent Heights High School - Cafeteria

Half Day Workshop

Marc Affeld, CBE (Participant)

Matt Sloane, Calgary Board of Calgary (Participant)

Geoffrey Peter Atack, Calgary Board of Education (Participant)

Adam Olmstead, Stanley Jones (Participant)

Ryan Turner, CBE/Highwood School (Participant)

2:15 PM
2:15 PM
Staff Wellness—Don’t Just Survive—Thrive!
1 hour 15 minutes, 2:15 PM - 3:30 PM
Signup required

TELUS Convention Centre - TELUS 103

1 Hour Session

Ian Tisdale, ATA (Participant)

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Refresh and Reshape your Career and Technology Foundations Class
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM
Signup required

Crescent Heights High School - 144 Com Tech

1 Hour Session

Brent Marchand, Ascension of Our Lord (Participant)

Bernard Mendoza, St. Joan of Arc Elementary Junior High School (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
Connecting Assessment and Reporting with Teaching and Learning
1 hour 15 minutes, 1:00 PM - 2:15 PM
Signup required

Mount Royal University - EB 1108

1 Hour Session

Chandra Lebenhagen (Participant)