Monday 8 June, 2020

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Registration 8 hours 8:00 AM  -  4:00 PM  |  Omni Shoreham Hotel , West Registration Desk
Registration
9:00 AM
9:00 AM
Kick-off and Introduction 10 minutes 9:00 AM  -  9:10 AM  |  Omni Shoreham Hotel , Regency Ballroom
Talk
9:10 AM
9:10 AM
Keynote Speaker 50 minutes 9:10 AM  -  10:00 AM  |  Omni Shoreham Hotel , Regency Ballroom
10:45 AM
10:45 AM
Keynote Speaker 45 minutes 10:45 AM  -  11:30 AM  |  Omni Shoreham Hotel , Regency Ballroom
Talk
12:00 PM
12:00 PM
Lunch on your own 1 hour 30 minutes 12:00 PM  -  1:30 PM
Meal
1:30 PM
1:30 PM
Breakout Sessions 3 hours 30 minutes 1:30 PM  -  5:00 PM  |  Omni Shoreham Hotel , Various (check schedule)
5:15 PM
5:15 PM
Closing Plenary Session 45 minutes 5:15 PM  -  6:00 PM  |  Omni Shoreham Hotel , Regency Ballroom
Keynote
6:00 PM
6:00 PM
Dinner on Your Own 2 hours 6:00 PM  -  8:00 PM
Meal
8:00 PM
8:00 PM
Social time - DJ & Dancing 3 hours 8:00 PM  -  11:00 PM  |  Omni Shoreham Hotel , Empire
Reception