Saturday 30 May, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
10:00
10:00

Sunday 7 June, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
10:00
10:00

Friday 19 June, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
8:00
8:00

Sunday 21 June, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
4:00
4:00
  • Programme Staff Training-meeting
  • Signup required
  • 4:00 NZST - 4:30 NZST  | 30 minutes
4:30
4:30
  • Programme Staff Training-webinar
  • Signup required
  • 4:30 NZST - 5:00 NZST  | 30 minutes

Monday 22 June, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
4:00
4:00
  • Programme Staff Training-meeting
  • Signup required
  • 4:00 NZST - 4:50 NZST  | 50 minutes

Wednesday 24 June, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
1:00
1:00
12:00
12:00
17:00
17:00

Thursday 25 June, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
2:00
2:00
  • Programme Staff: Zoom 102 User Settings
  • Signup required
  • 2:00 NZST - 2:30 NZST  | 30 minutes
7:00
7:00
11:00
11:00

Friday 26 June, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
1:00
1:00
3:00
3:00
5:00
5:00
12:00
12:00

Saturday 27 June, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
2:00
2:00
4:00
4:00
9:00
9:00
11:00
11:00
13:00
13:00

Sunday 28 June, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
1:00
1:00
2:30
2:30
6:00
6:00
7:00
7:00
10:30
10:30
15:00
15:00

Monday 29 June, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
14:00
14:00
  • Program Staff Zoom 103: Screen share
  • Signup required
  • 14:00 NZST - 14:20 NZST  | 20 minutes
  • Practice Session - Meeting
21:00
21:00

Tuesday 30 June, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
8:30
8:30
  • Kaffeeklatsch- Jim Mann
  • Signup required
  • 8:30 NZST - 9:00 NZST  | 30 minutes
  • Kaffeeklatsch
  • Kaffeeklatsch- Laurie Mann
  • Signup required
  • 8:30 NZST - 9:00 NZST  | 30 minutes
  • Kaffeeklatsch
  • Kaffeeklatsch- Terry Fong
  • Signup required
  • 8:30 NZST - 9:00 NZST  | 30 minutes
  • Kaffeeklatsch
15:00
15:00
15:30
15:30
16:00
16:00
16:30
16:30

Sunday 5 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
2:00
2:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 2:00 NZST - 3:00 NZST  | 1 hour
6:00
6:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 6:00 NZST - 7:00 NZST  | 1 hour
10:00
10:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 10:00 NZST - 11:00 NZST  | 1 hour

Monday 6 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
0:00
0:00
4:00
4:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 4:00 NZST - 5:00 NZST  | 1 hour
8:00
8:00
  • Participant Checkin
  • Signup required
  • 8:00 NZST - 9:00 NZST  | 1 hour
13:00
13:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 13:00 NZST - 14:00 NZST  | 1 hour

Wednesday 8 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
4:00
4:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 4:00 NZST - 5:00 NZST  | 1 hour
13:00
13:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 13:00 NZST - 14:00 NZST  | 1 hour

Thursday 9 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
0:00
0:00
10:00
10:00
15:00
15:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 15:00 NZST - 16:00 NZST  | 1 hour
18:00
18:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 18:00 NZST - 19:00 NZST  | 1 hour

Friday 10 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
7:00
7:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 7:00 NZST - 8:00 NZST  | 1 hour
11:00
11:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 11:00 NZST - 12:00 NZST  | 1 hour
15:00
15:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 15:00 NZST - 16:00 NZST  | 1 hour
19:00
19:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 19:00 NZST - 20:00 NZST  | 1 hour

Saturday 11 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
3:00
3:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 3:00 NZST - 4:00 NZST  | 1 hour
7:00
7:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 7:00 NZST - 8:00 NZST  | 1 hour
13:00
13:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 13:00 NZST - 14:00 NZST  | 1 hour
16:00
16:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 16:00 NZST - 17:00 NZST  | 1 hour

Sunday 12 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
2:00
2:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 2:00 NZST - 3:00 NZST  | 1 hour
4:00
4:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 4:00 NZST - 5:00 NZST  | 1 hour
15:00
15:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 15:00 NZST - 16:00 NZST  | 1 hour

Monday 13 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
0:00
0:00
1:00
1:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 1:00 NZST - 2:00 NZST  | 1 hour
9:00
9:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 9:00 NZST - 10:00 NZST  | 1 hour
13:00
13:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 13:00 NZST - 14:00 NZST  | 1 hour
16:00
16:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 16:00 NZST - 17:00 NZST  | 1 hour
21:00
21:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 21:00 NZST - 22:00 NZST  | 1 hour

Tuesday 14 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
6:00
6:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 6:00 NZST - 7:00 NZST  | 1 hour
8:00
8:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 8:00 NZST - 9:00 NZST  | 1 hour
14:00
14:00
17:00
17:00
20:00
20:00

Wednesday 15 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
3:00
3:00
6:00
6:00
9:00
9:00
12:00
12:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 12:00 NZST - 13:00 NZST  | 1 hour
14:00
14:00
15:00
15:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 15:00 NZST - 16:00 NZST  | 1 hour
17:00
17:00
19:00
19:00
  • Participant Check-in With Alex
  • Signup required
  • 19:00 NZST - 20:00 NZST  | 1 hour
20:00
20:00

Thursday 16 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
0:00
0:00
2:00
2:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 2:00 NZST - 3:00 NZST  | 1 hour
4:00
4:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 4:00 NZST - 5:00 NZST  | 1 hour
6:00
6:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 6:00 NZST - 7:00 NZST  | 1 hour
8:00
8:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 8:00 NZST - 9:00 NZST  | 1 hour
9:00
9:00
12:00
12:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 12:00 NZST - 13:00 NZST  | 1 hour
14:00
14:00
17:00
17:00
20:00
20:00

Friday 17 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
3:00
3:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 3:00 NZST - 4:00 NZST  | 1 hour
6:00
6:00
7:00
7:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 7:00 NZST - 8:00 NZST  | 1 hour
9:00
9:00
11:00
11:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 11:00 NZST - 12:00 NZST  | 1 hour
14:00
14:00
15:00
15:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 15:00 NZST - 16:00 NZST  | 1 hour
17:00
17:00
20:00
20:00
21:00
21:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 21:00 NZST - 22:00 NZST  | 1 hour
23:00
23:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 23:00 NZST - 0:00 NZST  | 1 hour

Saturday 18 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
3:00
3:00
6:00
6:00
10:00
10:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 10:00 NZST - 11:00 NZST  | 1 hour
11:00
11:00
13:00
13:00
14:00
14:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 14:00 NZST - 15:00 NZST  | 1 hour
17:00
17:00
18:00
18:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 18:00 NZST - 19:00 NZST  | 1 hour
22:00
22:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 22:00 NZST - 23:00 NZST  | 1 hour

Sunday 19 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
0:00
0:00
1:00
1:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 1:00 NZST - 2:00 NZST  | 1 hour
3:00
3:00
  • Introduction to Discord
  • Signup required
  • 3:00 NZST - 4:00 NZST  | 1 hour
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 3:00 NZST - 4:00 NZST  | 1 hour
5:00
5:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 5:00 NZST - 6:00 NZST  | 1 hour
7:00
7:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 7:00 NZST - 8:00 NZST  | 1 hour
9:00
9:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 9:00 NZST - 10:00 NZST  | 1 hour
17:00
17:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 17:00 NZST - 18:00 NZST  | 1 hour
21:00
21:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 21:00 NZST - 22:00 NZST  | 1 hour

Monday 20 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
0:00
0:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 0:00 NZST - 1:00 NZST  | 1 hour
4:00
4:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 4:00 NZST - 5:00 NZST  | 1 hour
8:00
8:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 8:00 NZST - 9:00 NZST  | 1 hour
10:00
10:00
  • Introduction to Discord
  • Signup required
  • 10:00 NZST - 11:00 NZST  | 1 hour
12:00
12:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 12:00 NZST - 13:00 NZST  | 1 hour
17:00
17:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 17:00 NZST - 18:00 NZST  | 1 hour
20:00
20:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 20:00 NZST - 21:00 NZST  | 1 hour
21:00
21:00
  • Introduction to Discord
  • Signup required
  • 21:00 NZST - 22:00 NZST  | 1 hour

Tuesday 21 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
3:00
3:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 3:00 NZST - 4:00 NZST  | 1 hour
5:00
5:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 5:00 NZST - 6:00 NZST  | 1 hour
7:00
7:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 7:00 NZST - 8:00 NZST  | 1 hour
11:00
11:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 11:00 NZST - 12:00 NZST  | 1 hour
13:00
13:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 13:00 NZST - 14:00 NZST  | 1 hour
14:00
14:00
  • Introduction to Discord
  • Signup required
  • 14:00 NZST - 15:00 NZST  | 1 hour
15:00
15:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 15:00 NZST - 16:00 NZST  | 1 hour
21:00
21:00
  • Introduction to Discord
  • Signup required
  • 21:00 NZST - 22:00 NZST  | 1 hour
23:00
23:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 23:00 NZST - 0:00 NZST  | 1 hour

Wednesday 22 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
0:00
0:00
1:00
1:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 1:00 NZST - 2:00 NZST  | 1 hour
2:00
2:00
  • Introduction to Discord
  • Signup required
  • 2:00 NZST - 3:00 NZST  | 1 hour
3:00
3:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 3:00 NZST - 4:00 NZST  | 1 hour
5:00
5:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 5:00 NZST - 6:00 NZST  | 1 hour
6:00
6:00
  • Introduction to Discord
  • Signup required
  • 6:00 NZST - 7:00 NZST  | 1 hour
7:00
7:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 7:00 NZST - 8:00 NZST  | 1 hour
9:00
9:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 9:00 NZST - 10:00 NZST  | 1 hour
11:00
11:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 11:00 NZST - 12:00 NZST  | 1 hour
13:00
13:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 13:00 NZST - 14:00 NZST  | 1 hour
17:00
17:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 17:00 NZST - 18:00 NZST  | 1 hour
23:00
23:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 23:00 NZST - 0:00 NZST  | 1 hour

Thursday 23 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
1:00
1:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 1:00 NZST - 2:00 NZST  | 1 hour
2:00
2:00
  • Introduction to Discord
  • Signup required
  • 2:00 NZST - 3:00 NZST  | 1 hour
3:00
3:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 3:00 NZST - 4:00 NZST  | 1 hour
5:00
5:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 5:00 NZST - 6:00 NZST  | 1 hour
7:00
7:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 7:00 NZST - 8:00 NZST  | 1 hour
9:00
9:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 9:00 NZST - 10:00 NZST  | 1 hour
11:00
11:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 11:00 NZST - 12:00 NZST  | 1 hour
13:00
13:00
  • Advanced Discord (Tiers 2-3)
  • Signup required
  • 13:00 NZST - 14:00 NZST  | 1 hour
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 13:00 NZST - 14:00 NZST  | 1 hour
17:00
17:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 17:00 NZST - 18:00 NZST  | 1 hour
18:00
18:00
21:00
21:00
  • Introduction to Discord
  • Signup required
  • 21:00 NZST - 22:00 NZST  | 1 hour
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 21:00 NZST - 22:00 NZST  | 1 hour
23:00
23:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 23:00 NZST - 0:00 NZST  | 1 hour

Friday 24 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
1:00
1:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 1:00 NZST - 2:00 NZST  | 1 hour
2:00
2:00
  • Introduction to Discord
  • Signup required
  • 2:00 NZST - 3:00 NZST  | 1 hour
3:00
3:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 3:00 NZST - 4:00 NZST  | 1 hour
5:00
5:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 5:00 NZST - 6:00 NZST  | 1 hour
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 5:00 NZST - 5:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
5:30
5:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 5:30 NZST - 6:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
6:00
6:00
  • Introduction to Discord
  • Signup required
  • 6:00 NZST - 7:00 NZST  | 1 hour
7:00
7:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 7:00 NZST - 8:00 NZST  | 1 hour
8:00
8:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 8:00 NZST - 8:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
8:30
8:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 8:30 NZST - 9:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
11:00
11:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 11:00 NZST - 12:00 NZST  | 1 hour
13:00
13:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 13:00 NZST - 14:00 NZST  | 1 hour
17:00
17:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 17:00 NZST - 18:00 NZST  | 1 hour
19:00
19:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 19:00 NZST - 20:00 NZST  | 1 hour
21:00
21:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 21:00 NZST - 22:00 NZST  | 1 hour
23:00
23:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 23:00 NZST - 0:00 NZST  | 1 hour

Saturday 25 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
1:00
1:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 1:00 NZST - 2:00 NZST  | 1 hour
3:00
3:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 3:00 NZST - 4:00 NZST  | 1 hour
5:00
5:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 5:00 NZST - 6:00 NZST  | 1 hour
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 5:00 NZST - 5:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
5:30
5:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 5:30 NZST - 6:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
6:00
6:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 6:00 NZST - 6:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
6:30
6:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 6:30 NZST - 7:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
7:00
7:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 7:00 NZST - 8:00 NZST  | 1 hour
8:00
8:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 8:00 NZST - 8:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
8:30
8:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 8:30 NZST - 9:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
9:00
9:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 9:00 NZST - 10:00 NZST  | 1 hour
11:00
11:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 11:00 NZST - 12:00 NZST  | 1 hour
13:00
13:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 13:00 NZST - 14:00 NZST  | 1 hour
  • Practice Presentation
  • Signup required
  • 13:00 NZST - 13:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
15:00
15:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 15:00 NZST - 16:00 NZST  | 1 hour
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 15:00 NZST - 15:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
15:30
15:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 15:30 NZST - 16:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
17:00
17:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 17:00 NZST - 18:00 NZST  | 1 hour
  • Zoom Host Training Session
  • Signup required
  • 17:00 NZST - 18:30 NZST  | 1 hour 30 minutes
  • Practice Session - Meeting
19:00
19:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 19:00 NZST - 20:00 NZST  | 1 hour
20:00
20:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 20:00 NZST - 20:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
20:30
20:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 20:30 NZST - 21:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
21:00
21:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 21:00 NZST - 22:00 NZST  | 1 hour
22:00
22:00
  • Practice Presentation
  • Signup required
  • 22:00 NZST - 22:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
22:30
22:30
  • Practice Breakout Rooms
  • Signup required
  • 22:30 NZST - 23:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Meeting
23:00
23:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 23:00 NZST - 0:00 NZST  | 1 hour

Sunday 26 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
0:00
0:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 0:00 NZST - 0:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
0:30
0:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 0:30 NZST - 1:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
1:00
1:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 1:00 NZST - 2:00 NZST  | 1 hour
2:00
2:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 2:00 NZST - 2:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
2:30
2:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 2:30 NZST - 3:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
3:00
3:00
  • Introduction to Discord
  • Signup required
  • 3:00 NZST - 4:00 NZST  | 1 hour
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 3:00 NZST - 3:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
3:30
3:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 3:30 NZST - 4:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
5:00
5:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 5:00 NZST - 5:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 5:00 NZST - 6:00 NZST  | 1 hour
5:30
5:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 5:30 NZST - 6:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
6:00
6:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 6:00 NZST - 6:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
8:00
8:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 8:00 NZST - 8:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
8:30
8:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 8:30 NZST - 9:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
9:00
9:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 9:00 NZST - 9:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 9:00 NZST - 10:00 NZST  | 1 hour
9:30
9:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 9:30 NZST - 10:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
11:00
11:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 11:00 NZST - 12:00 NZST  | 1 hour
15:00
15:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 15:00 NZST - 16:00 NZST  | 1 hour
21:00
21:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 21:00 NZST - 22:00 NZST  | 1 hour
22:00
22:00
  • Practice Presentation
  • Signup required
  • 22:00 NZST - 22:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
22:30
22:30
  • Practice Breakout Rooms
  • Signup required
  • 22:30 NZST - 23:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Meeting
23:00
23:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 23:00 NZST - 23:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
23:30
23:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 23:30 NZST - 0:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar

Monday 27 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
3:00
3:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 3:00 NZST - 3:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
3:30
3:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 3:30 NZST - 4:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
4:00
4:00
  • Practice Presentation
  • Signup required
  • 4:00 NZST - 4:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
4:30
4:30
  • Practice Breakout Rooms
  • Signup required
  • 4:30 NZST - 5:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Meeting
5:00
5:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 5:00 NZST - 6:00 NZST  | 1 hour
7:00
7:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 7:00 NZST - 8:00 NZST  | 1 hour
8:00
8:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 8:00 NZST - 8:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
8:30
8:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 8:30 NZST - 9:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
9:00
9:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 9:00 NZST - 9:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
9:30
9:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 9:30 NZST - 10:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
10:00
10:00
  • Introduction to Discord
  • Signup required
  • 10:00 NZST - 11:00 NZST  | 1 hour
11:00
11:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 11:00 NZST - 11:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
11:30
11:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 11:30 NZST - 12:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
12:00
12:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 12:00 NZST - 12:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
12:30
12:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 12:30 NZST - 13:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
13:00
13:00
  • Practice Presentation
  • Signup required
  • 13:00 NZST - 13:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
  • Zoom Host Training Session
  • Signup required
  • 13:00 NZST - 14:30 NZST  | 1 hour 30 minutes
  • Practice Session - Meeting
15:00
15:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 15:00 NZST - 16:00 NZST  | 1 hour
17:00
17:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 17:00 NZST - 18:00 NZST  | 1 hour
  • Zoom Host Training Session
  • Signup required
  • 17:00 NZST - 18:30 NZST  | 1 hour 30 minutes
  • Practice Session - Meeting
19:00
19:00
21:00
21:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 21:00 NZST - 22:00 NZST  | 1 hour
22:00
22:00
  • Practice Presentation
  • Signup required
  • 22:00 NZST - 22:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
22:30
22:30
  • Practice Breakout Rooms
  • Signup required
  • 22:30 NZST - 23:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Meeting
23:00
23:00
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 23:00 NZST - 0:00 NZST  | 1 hour

Tuesday 28 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
2:00
2:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 2:00 NZST - 2:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
2:30
2:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 2:30 NZST - 3:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
3:00
3:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 3:00 NZST - 3:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
3:30
3:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 3:30 NZST - 4:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
5:00
5:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 5:00 NZST - 5:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
5:30
5:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 5:30 NZST - 6:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
6:00
6:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 6:00 NZST - 6:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
  • Practice Breakout Rooms
  • Signup required
  • 6:00 NZST - 6:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Meeting
6:30
6:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 6:30 NZST - 7:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
8:00
8:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 8:00 NZST - 8:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
8:30
8:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 8:30 NZST - 9:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
9:00
9:00
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 9:00 NZST - 9:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
  • Zoom Host Training Session
  • Signup required
  • 9:00 NZST - 10:30 NZST  | 1 hour 30 minutes
  • Practice Session - Meeting
9:30
9:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 9:30 NZST - 10:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
10:00
10:00
11:00
11:00
  • Zoom Host Training Session
  • Signup required
  • 11:00 NZST - 12:30 NZST  | 1 hour 30 minutes
  • Practice Session - Meeting
  • Participant Check-in
  • Signup required
  • 11:00 NZST - 12:00 NZST  | 1 hour
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 11:00 NZST - 11:30 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar
  • Larry's Birthday Party
  • Discord Programming - Larry & Misty Panel Room
  • 11:00 NZST - 15:00 NZST  | 4 hours
  • Party
    FandomEvent
11:30
11:30
  • Practice Panel
  • Signup required
  • 11:30 NZST - 12:00 NZST  | 30 minutes
  • Practice Session - Webinar