Curtis Chen

Secretary
SFWA
Participates in 20 items

Once a Silicon Valley software engineer, Curtis C. Chen (陳致宇) now writes fiction and runs puzzle games near Portland, Oregon. He's the author of the Kangaroo series of funny science fiction spy thrillers and a contributor to Ninth Step Station and Machina on Serial Box. Curtis' short stories have appeared in Playboy Magazine, Daily Science FictionOregon Reads Aloud, and elsewhere. His homebrew cat feeding robot was displayed in the "Worlds Beyond Here" exhibit at the Wing Luke Museum. You can find Curtis at Puzzled Pint on the second Tuesday of most every month.

Documents

P20.pdf (< 1KB)

Sessions in which Curtis Chen participates

Wednesday 29 July, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
12:00
12:00
  • Pitch Perfect
  • Signup required
  • Programming - Workshops
  • 12:00 NZST  -  13:50 NZST  | 1 hour 50 minutes
  • Workshop
    Writing/Business of Writing

Thursday 30 July, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
13:30
13:30
17:00
17:00
  • Kaffeeklatsch: Marlee Jane Ward
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 17:00 NZST  -  17:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch

Friday 31 July, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
10:00
10:00
11:00
11:00
  • Literary Beer: Amy (A.K.) DuBoff
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 11:00 NZST  -  11:50 NZST  | 50 minutes
  • Literary Beer
13:00
13:00
14:00
14:00
  • Kaffeeklatsch: Regina Wang
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 14:00 NZST  -  14:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch
15:00
15:00
  • Kaffeeklatsch: Curtis Chen
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 15:00 NZST  -  15:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch
16:00
16:00
17:00
17:00

Saturday 1 August, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
13:00
13:00
  • Literary Beer: Tod McCoy
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 13:00 NZST  -  13:50 NZST  | 50 minutes
  • Literary Beer
14:00
14:00
15:00
15:00
15:30
15:30
16:00
16:00

Sunday 2 August, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
7:00
7:00
9:00
9:00
10:30
10:30
11:00
11:00
12:00
12:00