Karen Haber

Participates in 1 Session
Karen Haber is the author of nine novels, including Star Trek Voyager: Bless the Beasts, and co-author of Science of the X-Men. She is a Hugo Award nominee, nominated for Meditations on Middle Earth, an essay collection celebrating J.R.R. Tolkien. Her newest book, The Sweet Taste of Regret, a collection of short fiction, was published by ReAnimus Press. Her publications include The Mutant Season series (PhoenixPick/Arc Manor), the Woman Without A Shadow series (ReAnimus), and Masters of Science Fiction and Fantasy Art, (Rockport). Her short fiction has appeared in Asimov’s Science Fiction Magazine , The Magazine of Fantasy and Science Fiction, and many anthologies. She reviews art books for Locus Magazine and lives in Oakland, California, with her husband, Robert Silverberg and three cats.

Sessions in which Karen Haber participates

Thursday 30 July, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
12:00
12:00
Modern SF Criticism 50 minutes 12:00 NZST  -  12:50 NZST  |  Programming , Programme Room 2 (Webinar)
Panel
Science Fiction/FantasyCriticism

Sessions in which Karen Haber attends

Thursday 30 July, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
10:00
10:00
Reading: Joe Haldeman 25 minutes 10:00 NZST  -  10:25 NZST  |  Programming , Reading Room 1
Speaker Joe Haldeman |
Reading
15:00
15:00
A Chat with Bob and George 50 minutes 15:00 NZST  -  15:50 NZST  |  Programming , Programme Room 1 (Webinar)
Participant George R. R. Martin | Participant Robert Silverberg |
Dialogue
Science Fiction/Fantasy

Friday 31 July, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
11:00
11:00
A Fireside Chat with Artist Guest of Honour Greg Broadmore 50 minutes 11:00 NZST  -  11:50 NZST  |  Programming , Programme Room 1 (Webinar)
Dialogue

Saturday 1 August, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
11:00
11:00
Hugo Awards Ceremony 3 hours 30 minutes 11:00 NZST  -  14:30 NZST  |  Events , Events Room
Event
Science Fiction/Fantasy

Sunday 2 August, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
9:00
9:00
Artists I Want People to Know About 50 minutes 9:00 NZST  -  9:50 NZST  |  Programming , Programme Room 3 (Webinar)
Dialogue
12:00
12:00
In Conversation: Gary K. Wolfe and Joe Haldeman 50 minutes 12:00 NZST  -  12:50 NZST  |  Programming , Programme Room 2 (Webinar)
Dialogue