Karen Purcell

Veterinarian
Woodsdale Animal Hospital
Participates in 2 items
Dr. Karen Purcell was born and educated in Troy, NY. She obtained her Bachelor's in Biology from Pace University, Pleasantville Campus. She then spent a year at Rensselaer Polytechnic Institute working on a masters in molecular biology, as librarian at WRPI, the campus radio station, and in the box office at RPI Players. She graduated with the Class of ’92 from the College of Veterinary Medicine at Cornell, the only veterinary school in the United States with a theatre troupe. Dr. Purcell has worked as an associate veterinarian in several states. Recently, she signed a contract for a permanent position in Roxboro, North Carolina. In her spare time (hah!), Dr. Karen spent many years wearing various hats at Arisia, the large regional SF convention in the northeast. She has also helped on various Worldcons and costuming endeavors. he is attempting to become active in southeast fandom. Dr. Purcell currently lives with her husband Denis, 2 dogs and 2 cats.

Sessions in which Karen Purcell participates

Thursday 30 July, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
10:00
10:00

Friday 31 July, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
17:00
17:00
Costuming in a Big Group 50 minutes 17:00 NZST  -  17:50 NZST  |  Programming , Programme Room 4 (Webinar)
Panel
Costuming/Cosplay

Sessions in which Karen Purcell attends

Wednesday 29 July, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
14:00
14:00
Welcome to CoNZealand, a Virtual Tour 50 minutes 14:00 NZST  -  14:50 NZST  |  Programming , Programme Room 6 (Zoom Meetings)
Demonstration
Running Conventions: A Worldwide Perspective 50 minutes 14:00 NZST  -  14:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panel
18:00
18:00
Feedback Session 1 50 minutes 18:00 NZST  -  18:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panel
Fandom

Thursday 30 July, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
14:00
14:00
Medicine in the Future: From Surgery in Zero G to New Treatments for Disease 50 minutes 14:00 NZST  -  14:50 NZST  |  Programming , Programme Room 2 (Webinar)
Panel
Science/Technology
15:00
15:00
Nevertheless, She Persisted: The Explosion of the Heroine in the 50 Years Since Mia Havero 50 minutes 15:00 NZST  -  15:50 NZST  |  Programming , Programme Room 3 (Webinar)
Panel
Science Fiction/Fantasy
19:00
19:00
Welcome to CoNZealand, a Virtual Tour 50 minutes 19:00 NZST  -  19:50 NZST  |  Programming , Programme Room 6 (Zoom Meetings)
Demonstration

Friday 31 July, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
11:00
11:00
Masquerade 50 minutes 11:00 NZST  -  11:50 NZST  |  Events , Events Room
Event
Costuming/Cosplay
Discover Sir Julius Vogel 50 minutes 11:00 NZST  -  11:50 NZST  |  Programming , Programme Room 7 (Zoom Meeting)
Presentation
13:00
13:00
David Brin Power Hour 1 hour 13:00 NZST  -  14:00 NZST  |  Programming , Programme Room 3 (Webinar)
Talk

Saturday 1 August, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
9:30
9:30
Reading: Arkady Martine 25 minutes 9:30 NZST  -  9:55 NZST  |  Programming , Reading Room 1
Reading