Laurie Mann

Programme Staff
Participates in 4 items
Laurie has been attending Worldcons since 1976. She edited William Tenn's book of essays/interviews Dancing Naked for NESFA Press, which was Hugo-nominated for Best Non-Fiction book in 2005. Laurie co-chaired Boskone 25 with her husband Jim. She worked on Worldcon Program four times (CoNZealand, Sasquan (program director), Renovation and Millennium Philcon). Laurie ran Program for the 2012 Smofcon and chaired the 2017 & 2012 Smofcons. She served as local coordinator and hotel liaison for the Nebula Award Conference in Pittsburgh in 1999, 2017 & 2018. She is running Information for Discon 3, the 2021 Worldcon. She is an admin for Dead People Server, now a Facebook group. While mostly retired, she's worked on over 40 movies and TV shows in the Pittsburgh area, including the first Jack Reacher movie, the third Dark Knight movie & the second season of Manhunt (Atlanta Olympics bombing investigation).

Sessions in which Laurie Mann participates

Wednesday 29 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
12:00
12:00
How to Enjoy the First Virtual Worldcon 50 minutes, 12:00 NZST - 12:50 NZST

Programming - Programme Room 6 (Zoom Meetings)

Panel

Gay Haldeman (Panelist)

Jeanne Mealy (Panelist)

Laurie Mann (Panelist)

Rose Mitchell (Moderator)

Friday 31 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
13:00
13:00
Fandom Over the Years - The Female Perspective 50 minutes, 13:00 NZST - 13:50 NZST

Programming - Programme Room 5 (Zoom Meeting)

Panel

Andi Dukleth, Accidental Aliens and KPBS News (Panelist)

Laurie Mann (Panelist)

Alison Scott, Punctuation (Panelist)

Gay Haldeman (Panelist)

Jennifer Zwahr-Castro, St. Mary's University of San Antonio, TX (Moderator)

Sunday 2 August, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
11:00
11:00
In Memoriam 50 minutes, 11:00 NZST - 11:50 NZST

Programming - Programme Room 7 (Zoom Meeting)

Dialogue

Laurie Mann (Panelist)

Steven Silver, SFWA (Panelist)

13:00
13:00
Virtual Conventions and Conferences 50 minutes, 13:00 NZST - 13:50 NZST

Programming - Discussion Groups

Panel

Erin Underwood (Panelist)

Laurie Mann (Panelist)

Randall Shepherd, CoNZealand/Alamo (Panelist)

Steven Silver, SFWA (Moderator)

Sessions in which Laurie Mann attends

Saturday 1 August, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
15:00
15:00
Beer Tasting 50 minutes, 15:00 NZST - 15:50 NZST

Programming - Programme Room 8 (Zoom Meeting)

Discussion Group

Michael Nelson, DisCon III (Panelist)

Jim Mann (Panelist)

Sunday 2 August, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
14:00
14:00
Worlds of Ursula K Le Guin 2 hours, 14:00 NZST - 16:00 NZST , Signup required

Programming - Programme Room 2 (Webinar)

Media Screening

Arwen Curry, Worlds of Ursula K. Le Guin (Speaker)