Malcolm H

Sessions in which Malcolm H attends

Wednesday 29 July, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
12:00
12:00
How to Enjoy the First Virtual Worldcon 50 minutes 12:00 NZST  -  12:50 NZST  |  Programming , Programme Room 6 (Zoom Meetings)
Panelist Gay Haldeman | Panelist Jeanne Mealy | Panelist Laurie Mann | Moderator Rose Mitchell |
Panel
Fandom
18:00
18:00
Film Festival Block 1 4 hours 18:00 NZST  -  22:00 NZST
Media Screening
Feedback Session 1 50 minutes 18:00 NZST  -  18:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panel
Fandom
19:00
19:00
Welcome to CoNZealand, a Virtual Tour 50 minutes 19:00 NZST  -  19:50 NZST  |  Programming , Programme Room 7 (Zoom Meeting)
Demonstration
22:00
22:00
23:00
23:00
Parties: 29 July, party band #1 3 hours 23:00 NZST  -  2:00 NZST  |  Con Operations , Party Zoom
Party

Thursday 30 July, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
7:00
7:00
Parties: 30 July, party band #2 3 hours 7:00 NZST  -  10:00 NZST  |  Con Operations , Party Zoom
Party
10:00
10:00
Colossus, Skynet, or the Culture? 50 minutes 10:00 NZST  -  10:50 NZST  |  Programming , Programme Room 2 (Webinar)
Panelist Shiv Ramdas | Panelist Corey J. White | Moderator Cat Sparks | Panelist Jason Wodicka | Panelist Mark Van Name |
Panel
Science/Technology
11:00
11:00
How Podcasts Are Transforming the Speculative Fiction Landscape 50 minutes 11:00 NZST  -  11:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panel
Other
12:00
12:00
The Real Dirt on Exoplanets 50 minutes 12:00 NZST  -  12:50 NZST  |  Programming , Programme Room 6 (Zoom Meetings)
Academic
Science/TechnologyAcademic
SF Cons Around the World 50 minutes 12:00 NZST  -  12:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panel
Fandom
13:00
13:00
Cory Doctorow and Ada Palmer discuss censorship and information control 50 minutes 13:00 NZST  -  13:50 NZST  |  Programming , Programme Room 4 (Webinar)
Speaker Cory Doctorow | Speaker Ada Palmer |
Dialogue
Concellation 2020 Retrospective 50 minutes 13:00 NZST  -  13:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panel
FandomSociety/Culture
15:00
15:00
Re-engineering the Natural Form 50 minutes 15:00 NZST  -  15:50 NZST  |  Programming , Programme Room 6 (Zoom Meetings)
Academic
Academic
Parties: 30 July, party band #3 3 hours 15:00 NZST  -  18:00 NZST  |  Con Operations , Party Zoom
Party
Can AI Write a Story? Cases for and Against Human + Machine 50 minutes 15:00 NZST  -  15:50 NZST  |  Programming , Programme Room 7 (Zoom Meeting)
Presentation
Science/Technology
17:00
17:00
Feedback Session 2 50 minutes 17:00 NZST  -  17:50 NZST  |  Programming , Discussion Groups
Panel
How to End the World on $500 50 minutes 17:00 NZST  -  17:50 NZST  |  Programming , Programme Room 1 (Webinar)
Panel
Science/Technology
18:00
18:00
Film Festival Block 2 4 hours 18:00 NZST  -  22:00 NZST
Media Screening
23:00
23:00
Parties: 30 July, party band #1 3 hours 23:00 NZST  -  2:00 NZST  |  Con Operations , Party Zoom
Party

Friday 31 July, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
7:00
7:00
Parties: 31 July, party band #2 3 hours 7:00 NZST  -  10:00 NZST  |  Con Operations , Party Zoom
Party
9:00
9:00
Technology for Disability in the Real World and in Speculative Fiction 50 minutes 9:00 NZST  -  9:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panel
Society/CultureScience/Technology
COVID-19: A Great Filter? 50 minutes 9:00 NZST  -  9:50 NZST  |  Programming , Programme Room 1 (Webinar)
Panel
Science/Technology
Fan Fund Auction 1 hour 50 minutes 9:00 NZST  -  10:50 NZST  |  Programming , Programme Room 7 (Zoom Meeting)
Auction
Fandom
Meditation for Connection 50 minutes 9:00 NZST  -  9:50 NZST  |  Programming , Programme Room 6 (Zoom Meetings)
Activity
15:00
15:00
Pandemic Myths and Facts 50 minutes 15:00 NZST  -  15:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panel
Parties: 31 July, party band #3 3 hours 15:00 NZST  -  18:00 NZST  |  Con Operations , Party Zoom
Party
16:00
16:00
Universal Rights in the Age of AI 50 minutes 16:00 NZST  -  16:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panel
Society/CultureScience/Technology
Access to Space 50 minutes 16:00 NZST  -  16:50 NZST  |  Programming , Programme Room 1 (Webinar)
Panel
Science/Technology
17:00
17:00
Feedback Session 3 50 minutes 17:00 NZST  -  17:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panel
18:00
18:00
Is Cyberpunk Mainstream Now? 50 minutes 18:00 NZST  -  18:50 NZST  |  Programming , Programme Room 2 (Webinar)
Panel
Science Fiction/Fantasy
Film Festival Block 3 4 hours 18:00 NZST  -  22:00 NZST
Media Screening
21:00
21:00
Love in the Time of COVID-19 50 minutes 21:00 NZST  -  21:50 NZST  |  Programming , Discussion Groups
Discussion Group
PeopleFandomSociety/Culture
23:00
23:00
Parties: 31 July, party band #1 3 hours 23:00 NZST  -  2:00 NZST  |  Con Operations , Party Zoom
Party

Saturday 1 August, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
7:00
7:00
Parties: 1 August, party band #2 3 hours 7:00 NZST  -  10:00 NZST  |  Con Operations , Party Zoom
Party
9:00
9:00
The Interplanetary Immigration Center Project 25 minutes 9:00 NZST  -  9:25 NZST  |  Programming , Discussion Groups
Presentation
Science Fiction/Fantasy
11:00
11:00
Hugo Awards Ceremony 3 hours 30 minutes 11:00 NZST  -  14:30 NZST  |  Events , Events Room
Event
Science Fiction/Fantasy
14:00
14:00
Christian Fans Meetup 50 minutes 14:00 NZST  -  14:50 NZST  |  Programming , Programme Room 8 (Zoom Meeting)
Discussion Group
The Future of Engineering/Design/Manufacturing: Influencing the World, Influencing SF 50 minutes 14:00 NZST  -  14:50 NZST  |  Programming , Programme Room 2 (Webinar)
Panel
Science Fiction/FantasyScience/Technology
15:00
15:00
Not Your Parents' Space Opera 50 minutes 15:00 NZST  -  15:50 NZST  |  Programming , Programme Room 2 (Webinar)
Panel
Science Fiction/Fantasy
Our New Robot Overlords: Why and How They Will Take Over 50 minutes 15:00 NZST  -  15:50 NZST  |  Programming , Programme Room 1 (Webinar)
Speaker Mikko Rauhala |
Presentation
Science/Technology
Parties: 1 August, party band #3 3 hours 15:00 NZST  -  18:00 NZST  |  Con Operations , Party Zoom
Party
Beer Tasting 50 minutes 15:00 NZST  -  15:50 NZST  |  Programming , Programme Room 8 (Zoom Meeting)
Discussion Group
Other
16:00
16:00
Arthropods in Fiction 50 minutes 16:00 NZST  -  16:50 NZST  |  Programming , Programme Room 3 (Webinar)
Panelist Robinne Weiss |
Presentation
Science/Technology
17:00
17:00
Feedback Session 4 50 minutes 17:00 NZST  -  17:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panel
18:00
18:00
Film Festival Block 4 4 hours 18:00 NZST  -  22:00 NZST
Media Screening
19:00
19:00
Pubquiz 50 minutes 19:00 NZST  -  19:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Game Show
22:00
22:00
23:00
23:00
Parties: 1 August, party band #1 3 hours 23:00 NZST  -  2:00 NZST  |  Con Operations , Party Zoom
Party

Sunday 2 August, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
7:00
7:00
Parties: 2 August, party band #2 3 hours 7:00 NZST  -  10:00 NZST  |  Con Operations , Party Zoom
Party
10:00
10:00
"Sarabande" / "Resurrection Eve" 1 hour 10:00 NZST  -  11:00 NZST  |  Programming , Programme Room 1 (Webinar)
Presentation
Other
11:00
11:00
Closing Ceremony 50 minutes 11:00 NZST  -  11:50 NZST  |  Events , Events Room
Master of ceremonies Norman Cates (CoNZealand) | Master of ceremonies Kelly Buehler (CoNZealand) | Participant Bill Lawhorn | Participant Colette Fozard |
Event
12:00
12:00
In Space No One Can See You Hide the Evidence: Crimes in Space 50 minutes 12:00 NZST  -  12:50 NZST  |  Programming , Programme Room 4 (Webinar)
Panel
13:00
13:00
Virtual Conventions and Conferences 50 minutes 13:00 NZST  -  13:50 NZST  |  Programming , Discussion Groups
Panel
FandomScience/Technology
What Fanfiction Can Teach Genre Writers 50 minutes 13:00 NZST  -  13:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panel
Writing/Business of Writing
What is Human? 50 minutes 13:00 NZST  -  13:50 NZST  |  Programming , Programme Room 6 (Zoom Meetings)
Academic
Academic
15:00
15:00
Parties: 2 August, party band #3 3 hours 15:00 NZST  -  18:00 NZST  |  Con Operations , Party Zoom
Party
Film Festival Block 5 1 hour 30 minutes 15:00 NZST  -  16:30 NZST
Media Screening
17:00
17:00
Feedback Session 5 - Into the Future! 50 minutes 17:00 NZST  -  17:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panel