Eliana González Ugarte

Participates in 44 items

Sessions in which Eliana González Ugarte participates

Wednesday 29 July, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
10:00
10:00
11:00
11:00
  • Token Girl
  • Programming - Programme Room 4 (Webinar)
  • 11:00 NZST  -  11:50 NZST  | 50 minutes
  • Panel
    Comics/Graphic NovelsLiteratureMediaSociety/CultureWriting/Business of Writing
12:00
12:00
14:00
14:00
  • Literary Beer: Benjamin C. Kinney
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 14:00 NZST  -  14:50 NZST  | 50 minutes
  • Literary Beer
15:00
15:00
16:00
16:00
17:00
17:00
  • Kaffeeklatsch: Helen Marshall
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 17:00 NZST  -  17:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch

Thursday 30 July, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
10:00
10:00
  • How to Rock Self Publishing
  • Signup required
  • Programming - Workshops
  • 10:00 NZST  -  11:50 NZST  | 1 hour 50 minutes
  • Workshop
11:00
11:00
12:00
12:00
  • Kaffeeklatsch: Valerie Valdes
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 12:00 NZST  -  12:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch
13:00
13:00
  • Building Fantasy Worlds
  • Discord - Discord Programming - Larry & Misty Panel Room
  • 13:00 NZST  -  13:50 NZST  | 50 minutes
  • Panel
    Science Fiction/FantasyWriting/Business of Writing
14:00
14:00
15:00
15:00
17:00
17:00
20:00
20:00

Friday 31 July, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
7:00
7:00
9:00
9:00
11:00
11:00
  • Kaffeeklatsch: Ellen Datlow
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 11:00 NZST  -  11:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch
12:00
12:00
13:00
13:00
  • Kaffeeklatsch: Vida Cruz
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 13:00 NZST  -  13:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch
14:00
14:00
15:00
15:00
  • Kaffeeklatsch: Curtis Chen
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 15:00 NZST  -  15:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch
18:00
18:00

Saturday 1 August, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
9:00
9:00
  • Kaffeeklatsch: Luis F. Silva
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 9:00 NZST  -  9:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch
10:00
10:00
11:00
11:00
Mercedes Lackey
Presenter
High Flight Arts and Let...
Guest of Honor
Rose Mitchell
Presenter
Robert Silverberg
Presenter
Alison Scott
Presenter
Punctuation
Erin Underwood
Presenter
Down Under Fan Fund Dele...
Larry Dixon
Presenter
Greg Broadmore
Presenter
Weta Workshop
Studio Director, Weta Ga...
16:30
16:30
22:00
22:00

Sunday 2 August, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
11:00
11:00
  • Kaffeeklatsch: Sheila Williams
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 11:00 NZST  -  11:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch