Milad

Sessions in which Milad attends

Wednesday 29 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
11:00
11:00
12:00
12:00
13:00
13:00
13:30
13:30
14:00
14:00
Bill Ritch
Performer
The Atlanta Radio Theatr...
president
15:00
15:00
15:30
15:30
16:00
16:00
17:00
17:00
17:30
17:30
18:00
18:00
20:00
20:00
21:00
21:00
22:00
22:00
23:00
23:00

Thursday 30 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
10:00
10:00
  • Kaffeeklatsch: SB Divya
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 10:00 NZST - 10:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch
11:00
11:00
11:30
11:30
12:00
12:00
  • Kaffeeklatsch: Carrie Vaughn
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 12:00 NZST - 12:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch
13:00
13:00
  • Building Fantasy Worlds
  • Discord - Discord Programming - Larry & Misty Panel Room
  • 13:00 NZST - 13:50 NZST  | 50 minutes
  • Panel
    Science Fiction/FantasyWriting/Business of Writing
14:00
14:00
14:30
14:30
15:00
15:00
15:30
15:30
16:00
16:00
17:00
17:00
18:00
18:00

Friday 31 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
8:00
8:00
  • Literary Beer: Julie Czerneda
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 8:00 NZST - 8:50 NZST  | 50 minutes
  • Literary Beer
9:00
9:00
  • Kaffeeklatsch: Kieron Gillen
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 9:00 NZST - 9:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch
9:30
9:30
10:00
10:00
  • Kill Your Grandad
  • Signup required
  • Programming - Gaming Zoom
  • 10:00 NZST - 12:55 NZST  | 2 hours 55 minutes
  • Roleplaying
    Gaming
13:00
13:00
18:00
18:00
  • Under the City of the Dead (D&D)
  • Signup required
  • Programming - Gaming Zoom
  • 18:00 NZST - 20:55 NZST  | 2 hours 55 minutes
  • Roleplaying
    Gaming

Saturday 1 August, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
11:00
11:00
Mercedes Lackey
Presenter
High Flight Arts and Let...
Guest of Honor
Rose Mitchell
Presenter
Robert Silverberg
Presenter
Alison Scott
Presenter
Punctuation
Erin Underwood
Presenter
Down Under Fan Fund Dele...
Larry Dixon
Presenter
Greg Broadmore
Presenter
Weta Workshop
Studio Director, Weta Ga...
14:00
14:00
16:00
16:00

Sunday 2 August, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
10:00
10:00
Bill Ritch
Performer
The Atlanta Radio Theatr...
president