Aniko Hazi

Sessions in which Aniko Hazi attends

Wednesday 29 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
9:00
9:00
10:00
10:00
11:00
11:00
  • Token Girl
  • Programming - Programme Room 4 (Webinar)
  • 11:00 NZST - 11:50 NZST  | 50 minutes
  • Panel
    Comics/Graphic NovelsLiteratureMediaSociety/CultureWriting/Business of Writing
12:00
12:00
13:00
13:00
14:00
14:00
  • Draw Your Way Out
  • Signup required
  • Programming - Workshops
  • 14:00 NZST - 15:50 NZST  | 1 hour 50 minutes
  • Workshop
15:00
15:00
17:00
17:00
  • Animals in Fantasy
  • Discord - Discord Programming - Larry & Misty Panel Room
  • 17:00 NZST - 17:50 NZST  | 50 minutes
  • Panel
    ChildrenScience Fiction/Fantasy
19:00
19:00
21:00
21:00

Thursday 30 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
9:00
9:00
10:00
10:00
11:00
11:00
12:00
12:00
13:00
13:00
14:00
14:00
14:30
14:30
15:00
15:00
16:00
16:00
17:00
17:00
18:00
18:00
19:00
19:00

Friday 31 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
9:00
9:00
10:00
10:00
11:00
11:00
12:00
12:00
13:00
13:00
14:00
14:00
15:00
15:00
  • Creating Animal Characters in Adult Fiction
  • Signup required
  • Programming - Workshops
  • 15:00 NZST - 17:50 NZST  | 2 hours 50 minutes
  • Workshop
    Writing/Business of Writing
16:00
16:00
17:00
17:00
19:00
19:00
21:00
21:00

Saturday 1 August, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
10:00
10:00
11:00
11:00
Mercedes Lackey
Presenter
High Flight Arts and Let...
Guest of Honor
Rose Mitchell
Presenter
Robert Silverberg
Presenter
Alison Scott
Presenter
Punctuation
Erin Underwood
Presenter
Down Under Fan Fund Dele...
Larry Dixon
Presenter
Greg Broadmore
Presenter
Weta Workshop
Studio Director, Weta Ga...
12:00
12:00
13:00
13:00
14:00
14:00
15:00
15:00
16:00
16:00
17:00
17:00
18:00
18:00
22:00
22:00

Sunday 2 August, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
9:00
9:00
10:00
10:00
  • Kaffeeklatsch: Charlie Jane Anders
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 10:00 NZST - 10:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch
11:00
11:00
Norman Cates
Master of ceremonies
CoNZealand
Co-Chair- Experience
Kelly Buehler
Master of ceremonies
CoNZealand
Business Chair
Bill Lawhorn
Participant
Economist
Colette Fozard
Participant
12:00
12:00
13:00
13:00
14:00
14:00
  • Worlds of Ursula K Le Guin
  • Signup required
  • Programming - Programme Room 2 (Webinar)
  • 14:00 NZST - 16:00 NZST  | 2 hours
  • Media Screening
Arwen Curry
Speaker
Worlds of Ursula K. Le Guin
Director/Producer