Amina Niaz

My mission at this con is to support my superstar boyfriend.

Sessions in which Amina Niaz attends

Wednesday 29 July, 2020

Time Zone: NZST/Wellington
11:00
11:00
Science Fiction/Fantasy from the Chinese Diaspora - 50 minutes - 11:00 NZST  -  11:50 NZST
Programming - Programme Room 6 (Zoom Meetings) Panel
Joyce Chng (Panelist) Bradford Lyau (Panelist) Andy Dudak (Panelist) Kin-Ming Looi, - (Panelist)
15:00
15:00
Epidemics and Plagues in the Real World and in Fiction - 50 minutes - 15:00 NZST  -  15:50 NZST
Programming - Programme Room 2 (Webinar) Panel
Andy Dudak (Panelist) Mason A. Porter, University of California (Moderator) Perrianne Lurie (Panelist) Freya Marske (Panelist) Prema Arasu, University of Western Australia (Panelist)

Thursday 30 July, 2020

Time Zone: NZST/Wellington
12:00
12:00
Reading: Andy Dudak - 25 minutes - 12:00 NZST  -  12:25 NZST
Programming - Reading Room 2 Reading
Andy Dudak (Speaker)

Friday 31 July, 2020

Time Zone: NZST/Wellington
14:00
14:00
Killing Your Own Grandparent: Time Travel in SF - 50 minutes - 14:00 NZST  -  14:50 NZST
Programming - Programme Room 2 (Webinar) Panel
Andy Dudak (Panelist) Amal El-Mohtar, University of Ottawa (Panelist) Elizabeth Knox (Panelist) Gillian Polack (Panelist)
17:00
17:00
Programming - Programme Room 3 (Webinar) Panel
Andy Dudak (Panelist) Yen Ooi (Panelist) Taiyo Fujii, SFWJ (Panelist) Regina Kanyu Wang, Storycom (Moderator)

Saturday 1 August, 2020

Time Zone: NZST/Wellington
12:00
12:00
Writing for Young Adults - 50 minutes - 12:00 NZST  -  12:50 NZST
Programming - Programme Room 3 (Webinar) Panel
Katya de Becerra (Panelist) A.j. Ponder (Moderator) Darcie Little Badger (Panelist) Joe Struss, Iowa Valley Comm. College District (Panelist)

Sunday 2 August, 2020

Time Zone: NZST/Wellington
14:00
14:00
Worlds of Ursula K Le Guin - 2 hours - 14:00 NZST  -  16:00 NZST  |  Signup required
Programming - Programme Room 2 (Webinar) Media Screening
Arwen Curry, Worlds of Ursula K. Le Guin (Speaker)