Erin Wilcox

Writer/Editor
SFWA
Participates in 7 items
The work of Pushcart Prize nominee Erin Wilcox appears in journals, magazines, radio broadcasts, and collections including Cold Flashes, Short and Twisted, and Veil: Journal of Darker Musings. She writes spec fic for a children's education publisher with more than five million subscribers and blogs for Amazing Stories. The founder and former president of the Editorial Freelancers Association's Arizona chapter, she has edited some of the finest talent of our day, including winners of the Hugo and Pulitzer Prize.

Sessions in which Erin Wilcox participates

Wednesday 29 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
9:00
9:00
Live Long and Prosper: Meditation for Trekkies 50 minutes, 9:00 NZST - 9:50 NZST

Programming - Programme Room 6 (Zoom Meetings)

Activity

Erin Wilcox, SFWA (Instructor)

Thursday 30 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
15:00
15:00
Reading: Erin Wilcox 25 minutes, 15:00 NZST - 15:25 NZST

Programming - Reading Room 2

Reading

Erin Wilcox, SFWA (Speaker)

16:00
16:00

Programming - Programme Room 7 (Zoom Meeting)

Panel

Courtney Schafer (Moderator)

Erin Wilcox, SFWA (Panelist)

Sam Hawke (Panelist)

Jen Zink, The Skiffy and Fanty Show (Panelist)

Holly Black (Panelist)

Friday 31 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
9:00
9:00
Meditation for Connection 50 minutes, 9:00 NZST - 9:50 NZST

Programming - Programme Room 6 (Zoom Meetings)

Activity

Erin Wilcox, SFWA (Instructor)

12:00
12:00
Art for Children 50 minutes, 12:00 NZST - 12:50 NZST

Programming - Programme Room 5 (Zoom Meeting)

Panel

Erin Wilcox, SFWA (Moderator)

Taiyo Fujii, SFWJ (Panelist)

Alyssa Winans (Panelist)

Saturday 1 August, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
9:00
9:00
Live Long and Prosper: Meditation for Trekkies 50 minutes, 9:00 NZST - 9:50 NZST

Programming - Programme Room 6 (Zoom Meetings)

Activity

Erin Wilcox, SFWA (Instructor)

Sunday 2 August, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
13:00
13:00
Kaffeeklatsch: Erin Wilcox 50 minutes, 13:00 NZST - 13:50 NZST , Signup required

Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room

Kaffeeklatsch

Erin Wilcox, SFWA (Participant)

Sessions in which Erin Wilcox attends

Wednesday 29 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
10:00
10:00
Magic Realism in Genre 50 minutes, 10:00 NZST - 10:50 NZST

Programming - Programme Room 6 (Zoom Meetings)

Panel

Shaun Duke, Bemidji State University / The Skiffy and Fanty Show (Panelist)

Libia Brenda, Independent (Panelist)

Sam Blackley, freelance (Panelist)

Eli K. P. William (Moderator)

11:00
11:00

Programming - Programme Room 2 (Webinar)

Panel

Susana Polo, Polygon.com (Panelist)

Paul Weimer (Moderator)

Gina Saucier (Panelist)

Jodi McAlister (Panelist)

J J Mathews, Mouse Moon Press (Panelist)

Friday 31 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
17:00
17:00
Ethnicity and Perspectives on Speculative Fiction 50 minutes, 17:00 NZST - 17:50 NZST

Programming - Programme Room 6 (Zoom Meetings)

Academic

Gina Cole (Panelist)

Eugen Bacon (Panelist)

Saturday 1 August, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
15:00
15:00
Broad Universe Rapid Fire Reading 50 minutes, 15:00 NZST - 15:50 NZST

Programming - Programme Room 7 (Zoom Meeting)

Reading

Valerie Estelle Frankel, Silicon Valley Authors in the vendors room (Panelist)

K.G. Anderson, Writer Way / UnCommon Sense (Panelist)

Marta Murvosh, Broad Universe (Panelist)

Deirdre M Murphy (Panelist)

Debora Godfrey (Panelist)

D. H. Timpko (Panelist)

Kathryn Sullivan (Panelist)

Jude-Marie Green, Broad Universe (Moderator)

Sunday 2 August, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
14:00
14:00
Worlds of Ursula K Le Guin 2 hours, 14:00 NZST - 16:00 NZST , Signup required

Programming - Programme Room 2 (Webinar)

Media Screening

Arwen Curry, Worlds of Ursula K. Le Guin (Speaker)