Kay

reader, questioner, intersectional activist

Sessions in which Kay attends

Wednesday 29 July, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
10:00
10:00
Fantasy Today: The Best of Recent Fantasy 50 minutes 10:00 NZST  -  10:50 NZST  |  Programming , Programme Room 2 (Webinar)
Panel
Science Fiction/Fantasy
Magic Realism in Genre 50 minutes 10:00 NZST  -  10:50 NZST  |  Programming , Programme Room 6 (Zoom Meetings)
Panel
Science Fiction/Fantasy
11:00
11:00
Token Girl 50 minutes 11:00 NZST  -  11:50 NZST  |  Programming , Programme Room 4 (Webinar)
Panel
Comics/Graphic NovelsLiteratureMediaSociety/CultureWriting/Business of Writing
The Continuing Relevance and Popularity of The Lord of the Rings 50 minutes 11:00 NZST  -  11:50 NZST  |  Programming , Programme Room 2 (Webinar)
Panel
Science Fiction/Fantasy
12:00
12:00
Shared Common Myths 50 minutes 12:00 NZST  -  12:50 NZST  |  Programming , Programme Room 2 (Webinar)
Panel
Science Fiction/FantasySociety/Culture
13:00
13:00
Future Economics 50 minutes 13:00 NZST  -  13:50 NZST  |  Programming , Programme Room 4 (Webinar)
Panel
Accessible Magic 50 minutes 13:00 NZST  -  13:50 NZST  |  Programming , Programme Room 3 (Webinar)
Panel
Science Fiction/FantasySociety/Culture
Climate Change and Conventions 50 minutes 13:00 NZST  -  13:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panel
Fandom
14:00
14:00
Science Fantasy: A Core Piece of the SF/F World 50 minutes 14:00 NZST  -  14:50 NZST  |  Programming , Programme Room 2 (Webinar)
Panel
Science Fiction/Fantasy
Chronology of Calendars 50 minutes 14:00 NZST  -  14:50 NZST  |  Programming , Programme Room 4 (Webinar)
Panel
Science/Technology
15:00
15:00
Epidemics and Plagues in the Real World and in Fiction 50 minutes 15:00 NZST  -  15:50 NZST  |  Programming , Programme Room 2 (Webinar)
Panel
Science/TechnologyScience Fiction/Fantasy
The Death of Genre? 55 minutes 15:00 NZST  -  15:55 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panelist Trish Matson | Panelist Caren Gussoff Sumption | Panelist Joshua Bilmes | Moderator Soon Lee |
Panel
LiteratureOther GenresWriting/Business of Writing
Reading: Ada Palmer 25 minutes 15:00 NZST  -  15:25 NZST  |  Programming , Reading Room 1
Speaker Ada Palmer |
Reading
16:00
16:00
Can Living in a Small Space on Earth Prepare You for Living in Space? 50 minutes 16:00 NZST  -  16:50 NZST  |  Programming , Programme Room 3 (Webinar)
Panel
Society/CultureScience/Technology
17:00
17:00
Animals in Fantasy 50 minutes 17:00 NZST  -  17:50 NZST  |  Discord , Discord Programming - Larry & Misty Panel Room
Panel
ChildrenScience Fiction/Fantasy

Thursday 30 July, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
9:00
9:00
Climate Change: Adaptation vs Resilience 50 minutes 9:00 NZST  -  9:50 NZST  |  Programming , Programme Room 4 (Webinar)
Panel
10:00
10:00
Colossus, Skynet, or the Culture? 50 minutes 10:00 NZST  -  10:50 NZST  |  Programming , Programme Room 2 (Webinar)
Panelist Shiv Ramdas | Panelist Corey J. White | Moderator Cat Sparks | Panelist Jason Wodicka | Panelist Mark Van Name |
Panel
Science/Technology
11:00
11:00
Reading: Mary Robinette Kowal 25 minutes 11:00 NZST  -  11:25 NZST  |  Programming , Reading Room 1
Reading
GoH - Mercedes Lackey and Larry Dixon Talk 50 minutes 11:00 NZST  -  11:50 NZST  |  Discord , Discord Programming - Larry & Misty Panel Room
Dialogue
11:30
11:30
Reading: Becky Chambers 25 minutes 11:30 NZST  -  11:55 NZST  |  Programming , Reading Room 2
Reading
12:00
12:00
Reading: Julie Czerneda 25 minutes 12:00 NZST  -  12:25 NZST  |  Programming , Reading Room 1
Reading
13:00
13:00
Cory Doctorow and Ada Palmer discuss censorship and information control 50 minutes 13:00 NZST  -  13:50 NZST  |  Programming , Programme Room 4 (Webinar)
Speaker Cory Doctorow | Speaker Ada Palmer |
Dialogue
14:00
14:00
Covering Mercedes Lackey 50 minutes 14:00 NZST  -  14:50 NZST  |  Programming , Programme Room 3 (Webinar)
Speaker Jody Lee |
Portfolio
ArtWriting/Business of Writing
14:30
14:30
Reading: Charlie Jane Anders 25 minutes 14:30 NZST  -  14:55 NZST  |  Programming , Reading Room 1
Reading
15:00
15:00
New Zealand Authors on the International Stage 50 minutes 15:00 NZST  -  15:50 NZST  |  Programming , Programme Room 2 (Webinar)
Panel
New ZealandScience Fiction/Fantasy
What to Do 'Till Your Ship Comes In 50 minutes 15:00 NZST  -  15:50 NZST  |  Programming , Programme Room 4 (Webinar)
Panel
Writing/Business of Writing
16:00
16:00
SFF and Te Ao Māori 50 minutes 16:00 NZST  -  16:50 NZST  |  Programming , Programme Room 2 (Webinar)
Panel
New Zealand
16:30
16:30
Reading: Barbara Howe 25 minutes 16:30 NZST  -  16:55 NZST  |  Programming , Reading Room 2
Speaker Barbara Howe |
Reading
17:00
17:00
How to End the World on $500 50 minutes 17:00 NZST  -  17:50 NZST  |  Programming , Programme Room 1 (Webinar)
Panel
Science/Technology
On Afrofuturism 50 minutes 17:00 NZST  -  17:50 NZST  |  Programming , Programme Room 4 (Webinar)
Panel
Translating Speculative Fiction: Challenges and Exaltations 50 minutes 17:00 NZST  -  17:50 NZST  |  Programming , Programme Room 2 (Webinar)
Panel
Writing/Business of Writing
18:00
18:00
History of SF Fandom in New Zealand 50 minutes 18:00 NZST  -  18:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panel
FandomNew Zealand
19:00
19:00
Spirits Abroad and At Home 50 minutes 19:00 NZST  -  19:50 NZST  |  Programming , Programme Room 3 (Webinar)
Panel
Science Fiction/FantasySociety/Culture
20:00
20:00
Trends: How They Effect Tropes in F&SF 1 hour 20:00 NZST  -  21:00 NZST  |  Programming , Programme Room 1 (Webinar)
Speaker Jacqui Smith | Speaker Phil Foglio | Speaker Steff Green | Panelist Claire Rousseau |
Talk
Literature
GoH - Mercedes Lackey and Larry Dixon Reading 50 minutes 20:00 NZST  -  20:50 NZST  |  Discord , Discord Programming - Larry & Misty Panel Room
Reading
Book Launch: Year’s Best Aotearoa New Zealand Science Fiction and Fantasy Volume 2 50 minutes 20:00 NZST  -  20:50 NZST  |  Programming , Programme Room 7 (Zoom Meeting)
Book Launch
Science Fiction/Fantasy

Friday 31 July, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
11:00
11:00
Your Fave is Problematic: H. P. Lovecraft Today 50 minutes 11:00 NZST  -  11:50 NZST  |  Programming , Programme Room 6 (Zoom Meetings)
Academic
Academic
13:00
13:00
History and SF 50 minutes 13:00 NZST  -  13:50 NZST  |  Programming , Programme Room 2 (Webinar)
Panel
Science Fiction/Fantasy
SF and Fantasy from New Zealand 50 minutes 13:00 NZST  -  13:50 NZST  |  Programming , Programme Room 7 (Zoom Meeting)
Panel
Science Fiction/Fantasy
14:00
14:00
Climate Fiction/Climate Fact 50 minutes 14:00 NZST  -  14:50 NZST  |  Programming , Programme Room 1 (Webinar)
Panel
Science/TechnologyScience Fiction/Fantasy
15:00
15:00
Mythology and Fantasy 50 minutes 15:00 NZST  -  15:50 NZST  |  Programming , Programme Room 3 (Webinar)
Panelist Navah Wolfe | Panelist Claire Light | Panelist David Hair | Panelist Taru Kumara-Moisio | Moderator E. J. Beaton |
Panel
Science Fiction/Fantasy
The Regency Today: On the Continuing Popularity of Jane Austen and Georgette Heyer 50 minutes 15:00 NZST  -  15:50 NZST  |  Programming , Programme Room 8 (Zoom Meeting)
Panel
Pandemic Myths and Facts 50 minutes 15:00 NZST  -  15:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panel
16:00
16:00
Universal Rights in the Age of AI 50 minutes 16:00 NZST  -  16:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panel
Society/CultureScience/Technology
Access to Space 50 minutes 16:00 NZST  -  16:50 NZST  |  Programming , Programme Room 1 (Webinar)
Panel
Science/Technology

Saturday 1 August, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
9:30
9:30
Reading: Arkady Martine 25 minutes 9:30 NZST  -  9:55 NZST  |  Programming , Reading Room 1
Reading
10:00
10:00
Writing Fantasy and SF from the Margins 50 minutes 10:00 NZST  -  10:50 NZST  |  Programming , Programme Room 4 (Webinar)
Panel
Science Fiction/FantasySociety/Culture
11:00
11:00
Hugo Awards Ceremony 3 hours 30 minutes 11:00 NZST  -  14:30 NZST  |  Events , Events Room
Event
Science Fiction/Fantasy
13:00
13:00
Walking the Journey: The Role of Nature and Place in Speculative Fiction 50 minutes 13:00 NZST  -  13:50 NZST  |  Programming , Programme Room 3 (Webinar)
Panel
Science Fiction/FantasyNew Zealand
14:00
14:00
Apocalypse Now and Then: The Changing Nature of Apocalypse and Post-Apocalypse Fiction 50 minutes 14:00 NZST  -  14:50 NZST  |  Programming , Programme Room 4 (Webinar)
Panel
Science Fiction/Fantasy
15:00
15:00
Birds of a Feather: Librarians 50 minutes 15:00 NZST  -  15:50 NZST  |  Programming , Discussion Groups
Discussion Group
FandomSociety/Culture
Not Your Parents' Space Opera 50 minutes 15:00 NZST  -  15:50 NZST  |  Programming , Programme Room 2 (Webinar)
Panel
Science Fiction/Fantasy
Sassafrass presents Viking Mythology Music 50 minutes 15:00 NZST  -  15:50 NZST  |  Programming , Programme Room 9 (Zoom Meeting)
Performer Ada Palmer |
Concert
16:00
16:00
Urban Fantasy in the 21st Century 50 minutes 16:00 NZST  -  16:50 NZST  |  Programming , Programme Room 1 (Webinar)
Panel
Science Fiction/Fantasy
Arthropods in Fiction 50 minutes 16:00 NZST  -  16:50 NZST  |  Programming , Programme Room 3 (Webinar)
Panelist Robinne Weiss |
Presentation
Science/Technology
17:00
17:00
Kaffeeklatsch: Tim Jones 50 minutes 17:00 NZST  -  17:50 NZST  |  Programming , Kaffeklatch and Literary Beer Room
 |  Signup required
Participant Tim Jones |
Kaffeeklatsch
19:00
19:00
What's Different about New Zealand Comics? 50 minutes 19:00 NZST  -  19:50 NZST  |  Programming , Programme Room 2 (Webinar)
Panel
Comics/Graphic Novels
20:00
20:00
Bedtime stories with Mercedes Lackey and Larry Dixon 50 minutes 20:00 NZST  -  20:50 NZST  |  Discord , Discord Programming - Larry & Misty Panel Room
Reading

Sunday 2 August, 2020

Time Zone: NZDT/Wellington
10:00
10:00
New Zealand Fandom Today 50 minutes 10:00 NZST  -  10:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panel
FandomNew Zealand
11:00
11:00
Military SF: Getting It Right 50 minutes 11:00 NZST  -  11:50 NZST  |  Programming , Programme Room 2 (Webinar)
Panel
Science Fiction/Fantasy
The Day After Tomorrow: Near Future SF 50 minutes 11:00 NZST  -  11:50 NZST  |  Programming , Programme Room 3 (Webinar)
Panel
Science Fiction/Fantasy
12:00
12:00
Comics and Manga in the 21st Century 50 minutes 12:00 NZST  -  12:50 NZST  |  Programming , Programme Room 3 (Webinar)
Panel
Comics/Graphic Novels
12:30
12:30
Reading: Cory Doctorow 25 minutes 12:30 NZST  -  12:55 NZST  |  Programming , Reading Room 1
Speaker Cory Doctorow |
Reading
13:30
13:30
Reading: Dylan Horrocks 25 minutes 13:30 NZST  -  13:55 NZST  |  Programming , Reading Room 1
Reading
16:00
16:00
The Future of the Marvel Cinematic Universe 50 minutes 16:00 NZST  -  16:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panel
MediaFandom
17:00
17:00
Feedback Session 5 - Into the Future! 50 minutes 17:00 NZST  -  17:50 NZST  |  Programming , Programme Room 5 (Zoom Meeting)
Panel