By continuing into Virtual CoNZealand (proceeding beyond this page) you confirm that you agree to the CoNZealand Code of Conduct, our Terms of Service, our Privacy and Data Policy, and that you are 13 years of age or older. 

Wednesday 29 July, 2020

Time Zone: NZST/(GMT+12:00) Wellington
8:00
8:00
9:00
9:00
10:00
10:00
11:00
11:00
  • Token Girl
  • Programming - Programme Room 4 (Webinar)
  • 11:00 NZST - 11:50 NZST  | 50 minutes
  • Panel
    Comics/Graphic NovelsLiteratureMediaSociety/CultureWriting/Business of Writing
12:00
12:00
  • Pitch Perfect
  • Signup required
  • Programming - Workshops
  • 12:00 NZST - 13:50 NZST  | 1 hour 50 minutes
  • Workshop
    Writing/Business of Writing
12:30
12:30
13:00
13:00
  • Kaffeeklatsch: Sarah Beth Durst
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 13:00 NZST - 13:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch
13:30
13:30
14:00
14:00
Bill Ritch
Performer
The Atlanta Radio Theatr...
president
  • Literary Beer: Benjamin C. Kinney
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 14:00 NZST - 14:50 NZST  | 50 minutes
  • Literary Beer
  • Draw Your Way Out
  • Signup required
  • Programming - Workshops
  • 14:00 NZST - 15:50 NZST  | 1 hour 50 minutes
  • Workshop
14:30
14:30
15:00
15:00
  • Kaffeeklatsch: Juliet Marillier
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 15:00 NZST - 15:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch
  • Kaffeeklatsch: Gillian Polack
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 15:00 NZST - 15:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch
  • Kaffeeklatsch: Juliana Rew
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 15:00 NZST - 15:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch
15:30
15:30
16:00
16:00
  • Kaffeeklatsch: Robinne Weiss
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 16:00 NZST - 16:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch
  • Kaffeeklatsch: Corey J. White
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 16:00 NZST - 16:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch
16:30
16:30
17:00
17:00
  • Kaffeeklatsch: David Hair
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 17:00 NZST - 17:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch
  • Kaffeeklatsch: Helen Marshall
  • Signup required
  • Programming - Kaffeklatch and Literary Beer Room
  • 17:00 NZST - 17:50 NZST  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch
  • Animals in Fantasy
  • Discord - Discord Programming - Larry & Misty Panel Room
  • 17:00 NZST - 17:50 NZST  | 50 minutes
  • Panel
    ChildrenScience Fiction/Fantasy
17:30
17:30
18:00
18:00
19:00
19:00
20:00
20:00
21:00
21:00
  • Book Discussion: The Starless Sea
  • Signup required
  • Programming - Discussion Groups
  • 21:00 NZST - 21:50 NZST  | 50 minutes
  • Discussion Group
22:00
22:00
23:00
23:00