Monday 26 September, 2016

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
18:00
18:00
Registration 1 hour 30 minutes 18:00  -  19:30  |  Pickford Center for Motion Picture Study , Main Lobby
19:30
19:30
Digital Diaspora Family Reunion 1 hour 30 minutes 19:30  -  21:00  |  Pickford Center for Motion Picture Study , Linwood Dunn Theater

Tuesday 27 September, 2016

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
8:00
8:00
Registration 9 hours 30 minutes 8:00  -  17:30  |  Pickford Center for Motion Picture Study , Main Lobby
9:45
9:45
10:00
10:00
Secret Screening 1 hour 30 minutes 10:00  -  11:30  |  ArcLight Hollywood , Theater 8
12:00
12:00
Lunch 1 hour 12:00  -  13:00  |  Pickford Center for Motion Picture Study , Back Lot
12:30
12:30
13:15
13:15
Audience for Life: A Workshop with Vimeo's Peter Gerard 1 hour 30 minutes 13:15  -  14:45  |  Pickford Center for Motion Picture Study , 1st Floor Conference Room
Workshop
13:45
13:45
A Conversation with Ezra Edelman 1 hour 15 minutes 13:45  -  15:00  |  ArcLight Hollywood , Theater 8
Moderator Eric Deggans (NPR) Participant Ezra Edelman |
16:45
16:45
Participant Steve James | Participant Neda Ulaby (NPR)
Keynote
17:30
17:30
Getting Real '16 Opening Reception 1 hour 30 minutes 17:30  -  19:00  |  W Hollywood , The Loft
19:30
19:30

Wednesday 28 September, 2016

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
12:15
12:15
Lunch 1 hour 12:15  -  13:15  |  Pickford Center for Motion Picture Study , Back Lot
13:00
13:00
VR Doc Summit, Part 2 1 hour 45 minutes 13:00  -  14:45  |  Pickford Center for Motion Picture Study , 1st Floor Conference Room
Meeting
13:15
13:15
Editing Master Class with Sam Pollard 3 hours 13:15  -  16:15  |  TBA , TBA
Participant Sam Pollard
Master Class
15:00
15:00
Craft of Documentary: Kirsten Johnson & Nels Bangerter 1 hour 10 minutes 15:00  -  16:10  |  Pickford Center for Motion Picture Study , 2nd Floor Conference Room
Participant Kirsten Johnson | Participant Nels Bangerter
Visually Speaking 1: Nonfiction Poetics 1 hour 10 minutes 15:00  -  16:10  |  NeueHouse Hollywood , Screening Room
Real Talks Sponsored by Catapult Film Fund 1 hour 15 minutes 15:00  -  16:15  |  ArcLight Hollywood , Restaurant
Meeting
16:30
16:30
17:15
17:15
ITVS's 25th Anniversary Cocktail Reception 1 hour 45 minutes 17:15  -  19:00  |  Le Jardin , Restaurant & Lounge
21:45
21:45

Thursday 29 September, 2016

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
8:00
8:00
Registration 7 hours 30 minutes 8:00  -  15:30  |  Pickford Center for Motion Picture Study , Main Lobby
9:00
9:00
9:45
9:45
Moderator Charlotte Cook | Participant Margaret Brown | Participant Yung Chang | Participant Stephen Maing | Participant AJ Schnack | Participant Kirsten Johnson
Hungry for Change: Social Impact Strategy Workshop 1 hour 15 minutes 9:45  -  11:00  |  Pickford Center for Motion Picture Study , 2nd Floor Conference Room
Workshop
12:15
12:15
Lunch 1 hour 12:15  -  13:15  |  Pickford Center for Motion Picture Study , Back Lot
Indie Caucus Meetup 1 hour 12:15  -  13:15  |  Pickford Center for Motion Picture Study , 1st Floor Conference Room
13:30
13:30
16:30
16:30
19:30
19:30