Ryan Ferguson

Director/Producer/Cinematographer
Flyback Productions
Participates in 32 items
I'm a Chicago based documentary filmmaker and cinematographer and have been at this for about 13 years now through my company Flyback Productions. While I love directing my own films, documentary cinematography is my passion. I have a lot of experience filming for other directors and I'm always looking for new projects to work on! 

Sessions in which Ryan Ferguson participates

Tuesday 25 September, 2018

Time Zone: PST/Pacific Time (US & Canada)
9:15 AM
9:15 AM
Keynote: Molly Thompson 30 minutes 9:15 AM  -  9:45 AM  |  Cinerama Dome , Theater
Keynote
SustainabilityASL AvailableEmerging
10:00 AM
10:00 AM
Pulling Back the Curtain 1 hour 30 minutes 10:00 AM  -  11:30 AM  |  Pickford Center for Motion Picture Study , Linwood Dunn Theater
 |  Signup required
Interactive Workshop
SustainabilityTransparencyFilmmaker OnlyEmerging
Two Radio Guys Help Your Movies Look Better with Sound 1 hour 30 minutes 10:00 AM  -  11:30 AM  |  ArcLight Hollywood , Theater 8
Conversation
CreativityEmerging
11:30 AM
11:30 AM
Making a New Reality with Kamal Sinclair 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Film L.A. , Meeting Room
 |  Signup required
Presentation
CreativitySustainabilityTransparencyTechnologyEmerging
1:30 PM
1:30 PM
Documenting the Present, Preserving the Future 1 hour 30 minutes 1:30 PM  -  3:00 PM  |  Pickford Center for Motion Picture Study , Linwood Dunn Theater
 |  Signup required
Panel
Sustainability
3:15 PM
3:15 PM
What You Need To Know About Using Music In Your Film 1 hour 30 minutes 3:15 PM  -  4:45 PM  |  Film L.A. , Meeting Room
 |  Signup required
Panel
CreativitySustainabilityEmerging
4:00 PM
4:00 PM
Conversation
CreativitySustainabilityEmerging
6:00 PM
6:00 PM
Opening Night Party 2 hours 6:00 PM  -  8:00 PM  |  Pickford Center for Motion Picture Study , Back Lot

Wednesday 26 September, 2018

Time Zone: PST/Pacific Time (US & Canada)
7:15 AM
7:15 AM
 |  Signup required
International
9:00 AM
9:00 AM
Keynote: Michèle Stephenson 30 minutes 9:00 AM  -  9:30 AM  |  Cinerama Dome , Theater
Keynote
CreativitySustainabilityNew MediaTransparencyTechnologyASL AvailableClosed CaptionedEmerging
9:45 AM
9:45 AM
Frederick Wiseman Master Class 1 hour 9:45 AM  -  10:45 AM  |  Cinerama Dome , Theater
Workshop
CreativityTransparencyASL AvailableClosed CaptionedEmerging
10:00 AM
10:00 AM
 |  Signup required
Performance
CreativityNew MediaTechnology
11:30 AM
11:30 AM
2018 State of the Documentary Field Study: Presentation of Findings 1 hour 45 minutes 11:30 AM  -  1:15 PM  |  Cinerama Dome , Theater
Presentation
SustainabilityTransparencyASL AvailableClosed CaptionedEmerging
Lunch 3 hours 11:30 AM  -  2:30 PM  |  Pickford Center for Motion Picture Study , Back Lot
Budgeting Workshop with Robert Bahar 1 hour 30 minutes 11:30 AM  -  1:00 PM  |  ArcLight Hollywood , Theater 10
Workshop
TransparencyEmerging
11:45 AM
11:45 AM
 |  Signup required
Panel
Creativity
1:45 PM
1:45 PM
Not Your Grandmother's Historical Doc 1 hour 30 minutes 1:45 PM  -  3:15 PM  |  Pickford Center for Motion Picture Study , Linwood Dunn Theater
 |  Signup required
Panel
CreativityTransparencyHistorical
3:30 PM
3:30 PM
Here's What Really Happened: Minding the Gap 1 hour 30 minutes 3:30 PM  -  5:00 PM  |  Arena Cinelounge , Theater
 |  Signup required
Panel
CreativityTransparencyFilmmaker OnlyEmerging
5:00 PM
5:00 PM
Keynote: Chi-hui Yang 30 minutes 5:00 PM  -  5:30 PM  |  Cinerama Dome , Theater
Keynote
ASL AvailableClosed CaptionedEmerging
6:30 PM
6:30 PM
Gimme Truth! 1 hour 30 minutes 6:30 PM  -  8:00 PM  |  The Montalbán , Theatre
 |  Signup required
Game Show
CreativityTransparencyEmerging
8:00 PM
8:00 PM
PBS Indies Party 2 hours 8:00 PM  -  10:00 PM  |  NeueHouse Hollywood , NeueHouse Hollywood
 |  Signup required

Thursday 27 September, 2018

Time Zone: PST/Pacific Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Keynote: Orwa Nyrabia 30 minutes 9:00 AM  -  9:30 AM  |  Pickford Center for Motion Picture Study , Linwood Dunn Theater
 |  Signup required
Keynote
CreativitySustainabilityTransparencyInternationalASL AvailableClosed CaptionedEmerging
11:30 AM
11:30 AM
Lunch 3 hours 11:30 AM  -  2:30 PM  |  Pickford Center for Motion Picture Study , Back Lot
1:30 PM
1:30 PM
Thriving Filmmaker Workshop 1 hour 30 minutes 1:30 PM  -  3:00 PM  |  Film L.A. , Meeting Room
 |  Signup required
Workshop
SustainabilityTransparencyEmerging
4:00 PM
4:00 PM
Role of Documentary in the Public Sphere 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  Pickford Center for Motion Picture Study , Linwood Dunn Theater
 |  Signup required
Panel
SustainabilityTransparencyASL AvailableClosed Captioned
5:45 PM
5:45 PM
Closing Remarks 15 minutes 5:45 PM  -  6:00 PM  |  Pickford Center for Motion Picture Study , Linwood Dunn Theater
 |  Signup required
ASL AvailableClosed Captioned
6:00 PM
6:00 PM
Closing Night Party 1 hour 15 minutes 6:00 PM  -  7:15 PM  |  Pickford Center for Motion Picture Study , Back Lot
7:30 PM
7:30 PM
 |  Signup required
Screening
CreativitySustainabilityASL AvailableEmerging