Vicky Funari

Filmmaker / Educator

Vicky Funari is a documentary filmmaker and teacher.  Her films include MAQUILÁPOLIS (2006), a look at globalization through the eyes of Mexican factory workers; PAULINA (1998), about a resilient woman who redefines herself after having been trafficked as a child; LIVE NUDE GIRLS UNITE! (2000), about the first strippers’ union in the US; and SKIN-ES-THE-SI-A (1994), about gender codes in peep shows and performance art.  Funari is committed to co-creative, community-oriented processes that keep the work useful to its protagonists and that maximize its real-world impact.  Her current project is POOL STORIES (working title), in post-production, a multiplatform doc on healthy aging, community, and ladies in a pool.  She is a Senior Lecturer of Visual Studies at Haverford College.

Sessions in which Vicky Funari attends

Tuesday 25 September, 2018

Time Zone: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
9:00 AM
9:00 AM
9:15 AM
9:15 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Pulling Back the Curtain
  • Signup required
  • Pickford Center for Motion Picture Study - Linwood Dunn Theater
  • 10:00 AM - 11:30 AM  | 1 hour 30 minutes
  • Interactive Workshop
    SustainabilityTransparencyFilmmaker OnlyEmerging
11:30 AM
11:30 AM
11:45 AM
11:45 AM
1:45 PM
1:45 PM
2:30 PM
2:30 PM
3:45 PM
3:45 PM
5:00 PM
5:00 PM
6:00 PM
6:00 PM

Wednesday 26 September, 2018

Time Zone: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
7:15 AM
7:15 AM
8:00 AM
8:00 AM
9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
11:30 AM
11:30 AM
11:45 AM
11:45 AM
1:30 PM
1:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
3:30 PM
3:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
6:30 PM
6:30 PM
  • Gimme Truth!
  • Signup required
  • The Montalbán - Theatre
  • 6:30 PM - 8:00 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Game Show
    CreativityTransparencyEmerging
8:00 PM
8:00 PM
  • PBS Indies Party
  • Signup required
  • NeueHouse Hollywood - NeueHouse Hollywood
  • 8:00 PM - 10:00 PM  | 2 hours

Thursday 27 September, 2018

Time Zone: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
  • Keynote: Orwa Nyrabia
  • Signup required
  • Pickford Center for Motion Picture Study - Linwood Dunn Theater
  • 9:00 AM - 9:30 AM  | 30 minutes
  • Keynote
    CreativitySustainabilityTransparencyInternationalASL AvailableClosed CaptionedEmerging
9:45 AM
9:45 AM
11:30 AM
11:30 AM
  • International Co-Producing - Winnie
  • Signup required
  • Arena Cinelounge - Theater
  • 11:30 AM - 1:00 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Case Study
    CreativityTransparencyInternational
11:45 AM
11:45 AM
1:30 PM
1:30 PM
  • Thriving Filmmaker Workshop
  • Signup required
  • Film L.A. - Meeting Room
  • 1:30 PM - 3:00 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Workshop
    SustainabilityTransparencyEmerging
3:45 PM
3:45 PM
4:00 PM
4:00 PM
5:45 PM
5:45 PM
6:00 PM
6:00 PM
7:30 PM
7:30 PM