Vous êtes connectés en tant qu'organisateur. Cette page est en cache jusqu'à Tue, 18 Jan 2022 14:09:25 GMT. Prévisualisez la dernière m-à-j en cliquant Rafraîchir.
Déconnecter

Mardi 27 septembre, 2016

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
8:00
8:00
Registration
9 heures 30 minutes, 8:00 - 17:30

Pickford Center for Motion Picture Study - Main Lobby

8:15
8:15
Breaking the Ice
1 heure, 8:15 - 9:15

Pickford Center for Motion Picture Study - 1st Floor Conference Room

Doug Block, The D-Word (Modérateur.rice)

Erica Ginsberg, The D-Word (Modérateur.rice)

Marjan Safinia, Department of Expansion (Modérateur.rice)

9:30
9:30
Welcome to Getting Real '16
15 minutes, 9:30 - 9:45

Pickford Center for Motion Picture Study - Linwood Dunn Theater

Simon Kilmurry, International Documentary Association (Participant.e)

Marjan Safinia, Department of Expansion (Participant.e)

Randy Haberkamp, Academy of Motion Picture Arts and Sciences (Participant.e)

9:45
9:45
Opening Keynote: Grace Lee
30 minutes, 9:45 - 10:15

Pickford Center for Motion Picture Study - Linwood Dunn Theater

Keynote

Grace Lee, Asian American Documentary Network (Participant.e)

10:00
10:00
Secret Screening
1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

ArcLight Hollywood - Theater 8

10:30
10:30
The State of Documentary: Where are We? What's Next?
1 heure 30 minutes, 10:30 - 12:00

Pickford Center for Motion Picture Study - Linwood Dunn Theater

Caty Chattoo, Center for Media & Social Impact, American University School of Communication (Participant.e)

Marjan Safinia, Department of Expansion (Modérateur.rice)

Michael Bracy, Policy in Focus (Participant.e)

Angelica Das (Participant.e)

Arthur Dong, DeepFocus Productions, Inc. (Participant.e)

Anayansi Prado, Impacto Films (Participant.e)

12:00
12:00
Lunch
1 heure, 12:00 - 13:00

Pickford Center for Motion Picture Study - Back Lot

12:15
12:15
Asian American Filmmakers Meeting
1 heure, 12:15 - 13:15

The Los Angeles Fire Department Museum and Memorial - Fire Museum

Chi-hui Yang, Ford Foundation (Modérateur.rice)

Leo Chiang (Participant.e)

Grace Lee, Asian American Documentary Network (Participant.e)

Renee Tajima-Pena, A-Doc, UCLA (Participant.e)

12:30
12:30

Pickford Center for Motion Picture Study - 2nd Floor Conference Room

Ken Jacobson, Freelance (Modérateur.rice)

Kirby Dick (Participant.e)

Amy Ziering (Participant.e)

13:15
13:15
Shit Creek: The Hypothetical Paddle Game
1 heure 30 minutes, 13:15 - 14:45

Pickford Center for Motion Picture Study - Linwood Dunn Theater

Jess Search, BRITDOC (Modérateur.rice)

Peter Dale, Rare Day (Participant.e)

Pickford Center for Motion Picture Study - 1st Floor Conference Room

Workshop

Peter Gerard, The D-Word (Participant.e)

13:30
13:30
Here’s What Really Happened – Audrie & Daisy
1 heure 10 minutes, 13:30 - 14:40

NeueHouse Hollywood - Screening Room

Caroline Libresco, Sundance Institute (Modérateur.rice)

Bonni Cohen, Catapult Film Fund/ Actual Films (Participant.e)

Richard Berge, Actual Films (Participant.e)

Rapid Fire: Critical Funding Issues
1 heure 15 minutes, 13:30 - 14:45

The Los Angeles Fire Department Museum and Memorial - Fire Museum

Yoruba Richen (Modérateur.rice)

Blair Dorosh-Walther (Participant.e)

Kristi Jacobson, Catalyst Films (Participant.e)

Rahdi Taylor, Concordia Studio (Participant.e)

Angela Tucker, TuckerGurl Inc (Participant.e)

Jenni Wolfson, Chicken & Egg Pictures (Participant.e)

Debra Zimmerman, Women Make Movies (Participant.e)

13:45
13:45
A Conversation with Ezra Edelman
1 heure 15 minutes, 13:45 - 15:00

ArcLight Hollywood - Theater 8

Ezra Edelman (Participant.e)

Eric Deggans, NPR (Modérateur.rice)

15:00
15:00

Pickford Center for Motion Picture Study - Linwood Dunn Theater

Mark Cousins (Participant.e)

Tabitha Jackson, Sundance Institute Documentary Film Program (Participant.e)

Pickford Center for Motion Picture Study - 2nd Floor Conference Room

Miriam Cutler (Participant.e)

NeueHouse Hollywood - Screening Room

Joe Berlinger, Third Eye Motion Picture Co. (Participant.e)

Brett Morgen (Modérateur.rice)

The Los Angeles Fire Department Museum and Memorial - Fire Museum

Meeting

Jason DaSilva, AXS LAB INC. (Participant.e)

Moira Griffin, New Bumper and Paint Productions (Modérateur.rice)

Byron Hurt, God Bless the Child Productions, LLC (Participant.e)

Anayansi Prado, Impacto Films (Participant.e)

Renee Tajima-Pena, A-Doc, UCLA (Participant.e)

Christopher Wong (Participant.e)

Film Fatales Meetup
1 heure 30 minutes, 15:00 - 16:30

ArcLight Hollywood - Theater 8 Bar

15:15
15:15
Facing the Facts
1 heure 15 minutes, 15:15 - 16:30

ArcLight Hollywood - Theater 8

Maggie Bowman, International Documentary Association (Participant.e)

Carrie Lozano, Sundance Institute (Modérateur.rice)

Nick Fraser (Participant.e)

Eliza Licht (Participant.e)

Vinnie Malhotra, Showtime Networks Inc. (Participant.e)

Yoruba Richen (Participant.e)

Jeff Seelbach, TOPIC (Participant.e)

Peter Raymont (Participant.e)

16:45
16:45

Pickford Center for Motion Picture Study - Linwood Dunn Theater

Keynote

Steve James (Participant.e)

Neda Ulaby, NPR (Participant.e)

17:30
17:30
Getting Real '16 Opening Reception
1 heure 30 minutes, 17:30 - 19:00

W Hollywood - The Loft

19:30
19:30

ArcLight Hollywood - Theater 8

Steve James (Participant.e)

Gordon Quinn, Kartemquin Films (Participant.e)