Friday Apr 14, 2017

11:30 AM
11:30 AM
12:30 PM
12:30 PM
1:00 PM
1:00 PM
2:30 PM
2:30 PM
4:00 PM
4:00 PM
  • Pointless
  • Salisbury
  •  1 hour
  • Fun Con (Games, Quizzes...)
    General Interest
5:00 PM
5:00 PM
5:30 PM
6:00 PM
6:00 PM
6:30 PM
7:00 PM
7:00 PM
7:30 PM
8:00 PM
8:00 PM
8:30 PM
9:00 PM
9:00 PM
10:00 PM
10:00 PM
10:30 PM
  • Painted Ocean
  • Kings
  •  1 hour
  • Live Music Performance
    Event Music

Saturday Apr 15, 2017

9:30 AM
9:30 AM
10:00 AM
10:00 AM
11:00 AM
11:00 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • *punk
  • Churchill
  •  1 hour
  • Panel
    Literature
2:00 PM
2:00 PM
2:30 PM
  • 2001: The SFactor
  • Churchill
  •  1 hour
  • Fun Con (Games, Quizzes...)
    Literature Activity
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
  • Towel Fu
  • Wellington
  •  1 hour
  • Fun Con (Games, Quizzes...)
    Activity
5:30 PM
5:30 PM
  • BSFA Awards
  • Kings
  •  1 hour 30 minutes
  • Ceremony (Awards, Opening etc)
    Event
  • Sofa Racing
  • Wellington
  •  1 hour
  • Fun Con (Games, Quizzes...)
    Activity Family
6:00 PM
6:00 PM
7:00 PM
7:00 PM
  • Doctor Who
  • Kings
  •  1 hour 10 minutes
  • Screening
    Family Event TV
8:30 PM
8:30 PM
9:00 PM
9:00 PM
9:30 PM
10:30 PM
10:30 PM

Sunday Apr 16, 2017

9:00 AM
9:00 AM
9:30 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Biohacking
  • Churchill
  •  1 hour
  • Panel
    Science Literature
11:00 AM
11:00 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
2:00 PM
2:00 PM
2:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
  • Art Auction
  • Earls
  •  2 hours 30 minutes
  • Auction
    Event Art
5:00 PM
5:00 PM
5:30 PM
6:00 PM
6:00 PM
7:00 PM
7:00 PM
7:30 PM
8:00 PM
8:00 PM
8:30 PM
10:00 PM
10:00 PM

Monday Apr 17, 2017

10:00 AM
10:00 AM
11:30 AM
11:30 AM
  • Colouring Time!
  • Surrey
  •  1 hour
  • Fun Con (Games, Quizzes...)
    Activity Family
1:00 PM
1:00 PM
2:30 PM
2:30 PM
4:00 PM
4:00 PM