Sunday November 4, 2018

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
9:00 AM
9:00 AM
Plenary / Séance plénière
Bilingual / bilingueSimultaneous translation / traduction en simultané
10:00 AM
10:00 AM
Cathleen Kneen Award 30 minutes 10:00 AM  -  10:30 AM  |  Concordia University - H Building , H110
Bilingual / bilingueSimultaneous translation / traduction en simultané
10:30 AM
10:30 AM
Coffee break 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  Concordia University - MB Building , MB Atrium & MB 3.130
Break / Pause
11:00 AM
11:00 AM
Working Groups to Activate Change 1 hour 30 minutes 11:00 AM  -  12:30 PM  |  Concordia University - MB Building , MB Multiple locations
Working Groups to Activate Change / Groupes de travail pour catalyser le changement
Working Groups to Activate Change / Groupes de travail pour catalyser le changement
Working Groups to Activate Change / Groupes de travail pour catalyser le changement
Working Groups to Activate Change / Groupes de travail pour catalyser le changement
Working Group - Municipal Policy & Urban Innovation in Food 1 hour 30 minutes 11:00 AM  -  12:30 PM  |  Concordia University - MB Building , MB AB (Conference Centre, 9th Floor)
Working Groups to Activate Change / Groupes de travail pour catalyser le changement
Simultaneous translation / traduction en simultané
Working Group - Open space 1 hour 30 minutes 11:00 AM  -  12:30 PM  |  Concordia University - MB Building , MB S2.115
Working Groups to Activate Change / Groupes de travail pour catalyser le changement
Working Group - Planning Eat Think Vote 2019, an Election Year 1 hour 30 minutes 11:00 AM  -  12:30 PM  |  Concordia University - MB Building , MB EFG (Conference Centre, 9th Floor)
Working Groups to Activate Change / Groupes de travail pour catalyser le changement
Working Group - Making the Case for Agro-ecology in the Next Federal Election 1 hour 30 minutes 11:00 AM  -  12:30 PM  |  Concordia University - MB Building , MB CD (Conference Centre, 9th Floor)
Working Groups to Activate Change / Groupes de travail pour catalyser le changement
Working Group - Labour and Human Rights 1 hour 30 minutes 11:00 AM  -  12:30 PM  |  Concordia University - MB Building , MB 3.270
Working Groups to Activate Change / Groupes de travail pour catalyser le changement
Working Groups to Activate Change / Groupes de travail pour catalyser le changement
12:30 PM
12:30 PM
Sunday Lunch - LB Atrium 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Concordia University - LB Building , LB Atrium
Sunday Lunch - EV Atrium 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Concordia University - EV Building , EV Atrium
Sunday Lunch - EV Norman-Hébert (2nd Floor) 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Concordia University - EV Building , EV Norman Hébert (2nd Floor)
1:30 PM
1:30 PM
The Wrap 1 hour 1:30 PM  -  2:30 PM  |  Concordia University - MB Building , MB 1.210
Plenary / Séance plénière
Bilingual / bilingueSimultaneous translation / traduction en simultané
2:30 PM
2:30 PM
FSC's Annual General Meeting 1 hour 2:30 PM  -  3:30 PM  |  Concordia University - MB Building , MB 1.210
Meeting / Rencontre
Bilingual / bilingueSimultaneous translation / traduction en simultané