Jonathan Durnford

Participates in 10 items

Sessions in which Jonathan Durnford participates

Saturday 12 January, 2019

Time Zone: AWST/Perth
11:30 AM
11:30 AM
Welcome to GenghisCon! 30 minutes 11:30 AM  -  12:00 PM  |  Dining Hall
Talk
1:00 PM
1:00 PM
The Future of Work 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Reynolds
Participant Jonathan Durnford | Participant Dianna Vitasovic | Participant Andrew Dunkin | Participant Laura Gladstone
Panel
Futurism
5:00 PM
5:00 PM
Rites of Passage: Role Models in TV 1 hour 5:00 PM  -  6:00 PM  |  Georgian
Participant Mathew Hahn | Participant Stephen Dedman | Moderator Jonathan Durnford
Panel
Sociology
7:00 PM
7:00 PM
I volunteer as tribute! 30 minutes 7:00 PM  -  7:30 PM  |  Dining Hall
Panel
8:00 PM
8:00 PM
PowerPoint Roulette 1 hour 8:00 PM  -  9:00 PM  |  Reynolds
Presentation
10:00 PM
10:00 PM
Debate Night! 1 hour 10:00 PM  -  11:00 PM  |  Reynolds
Panel
SociologyFuturism

Sunday 13 January, 2019

Time Zone: AWST/Perth
11:00 AM
11:00 AM
Realistic Uses and Abuses of SuperPowers 30 minutes 11:00 AM  -  11:30 AM  |  Reynolds
Participant Mathew Hahn | Participant J A Duxbury | Participant Jonathan Durnford
Panel
Superheroes
1:00 PM
1:00 PM
Sorting Hat Ceremony 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Dining Hall
Presentation
Harry Potter
2:00 PM
2:00 PM
AGM and Election for GenghisCon 2020! 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Dining Hall
3:00 PM
3:00 PM
GenghisCon Auction 1 hour 30 minutes 3:00 PM  -  4:30 PM  |  Dining Hall
Participant Alexis Hemsley | Participant Jonathan Durnford | Participant Magnus Danger Magnus