Jonathan Durnford

Participates in 10 items

Sessions in which Jonathan Durnford participates

Saturday 12 January, 2019

Time Zone: AWST/Perth
11:30 AM
11:30 AM
Welcome to GenghisCon! 30 minutes, 11:30 AM - 12:00 PM

- Dining Hall

Talk

Jonathan Durnford (Moderator)

Jessica Doust (Participant)

LoftyGod (Participant)

mxalexish@gmail.com (Participant)

Brian Johnson (Participant)

Leon Peters-Malone, Red Sky Games (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
The Future of Work 1 hour, 1:00 PM - 2:00 PM

- Reynolds

Panel

Jonathan Durnford (Participant)

Dianna Vitasovic (Participant)

Andrew Dunkin (Participant)

Laura Gladstone (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Rites of Passage: Role Models in TV 1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Georgian

Panel

Mathew Hahn (Participant)

Stephen Dedman (Participant)

Jonathan Durnford (Moderator)

7:00 PM
7:00 PM
I volunteer as tribute! 30 minutes, 7:00 PM - 7:30 PM

- Dining Hall

Panel

Jonathan Durnford (Moderator)

Jessica Doust (Participant)

Brian Johnson (Participant)

mxalexish@gmail.com (Participant)

LoftyGod (Participant)

Leon Peters-Malone, Red Sky Games (Participant)

8:00 PM
8:00 PM
PowerPoint Roulette 1 hour, 8:00 PM - 9:00 PM

- Reynolds

Presentation

mxalexish@gmail.com (Participant)

Jonathan Durnford (Participant)

Matt Woods, Perth Observatory (Participant)

Alicia Manolas (Participant)

10:00 PM
10:00 PM
Debate Night! 1 hour, 10:00 PM - 11:00 PM

- Reynolds

Panel

Jonathan Durnford (Moderator)

Rebecca Fillipone (Participant)

Sunday 13 January, 2019

Time Zone: AWST/Perth
11:00 AM
11:00 AM
Realistic Uses and Abuses of SuperPowers 30 minutes, 11:00 AM - 11:30 AM

- Reynolds

Panel

Mathew Hahn (Participant)

J A Duxbury (Participant)

Jonathan Durnford (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
Sorting Hat Ceremony 1 hour, 1:00 PM - 2:00 PM

- Dining Hall

Presentation

Jonathan Durnford (Moderator)

Jessica Davey, Ms (Participant)

Jessica Doust (Participant)

Leon Peters-Malone, Red Sky Games (Participant)

Brian Johnson (Participant)

mxalexish@gmail.com (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
AGM and Election for GenghisCon 2020! 1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

- Dining Hall

Jonathan Durnford (Moderator)

Jessica Doust (Participant)

mxalexish@gmail.com (Participant)

LoftyGod (Participant)

Brian Johnson (Participant)

Leon Peters-Malone, Red Sky Games (Participant)

3:00 PM
3:00 PM
GenghisCon Auction 1 hour 30 minutes, 3:00 PM - 4:30 PM

- Dining Hall

mxalexish@gmail.com (Participant)

Jonathan Durnford (Participant)

Magnus Danger Magnus (Participant)