Sessions

Saturday January 12, 2019

9:30 AM
9:30 AM
Nerf Wars! 2 hours 9:30 AM  -  11:30 AM  |  St George’s College , Outside
Gaming
Physically Active
3:00 PM
3:00 PM
Afternoon Tea with Grant Stone 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  St George’s College , Outside
Panel
Food
5:00 PM
5:00 PM
LARP Duel 1 hour 5:00 PM  -  6:00 PM  |  St George’s College , Outside
Gaming
Physically Active
7:30 PM
7:30 PM
Rebel Empire Performance 1 hour 7:30 PM  -  8:30 PM  |  St George’s College , Outside
Presentation
Star Wars
8:30 PM
8:30 PM
Sky Talk 30 minutes 8:30 PM  -  9:00 PM  |  St George’s College , Outside
Presentation
Science
9:00 PM
9:00 PM
Johann Sebastian Joust 1 hour 9:00 PM  -  10:00 PM  |  St George’s College , Outside
Gaming

Sunday January 13, 2019

10:30 AM
10:30 AM
Medieval Combat Demonstration 1 hour 30 minutes 10:30 AM  -  12:00 PM  |  St George’s College , Outside
Presentation
Physically Active