Jessica Doust

Participates in 7 items

Sessions in which Jessica Doust participates

Friday 15 January, 2021

Time Zone: AWST/Perth
6:30 PM
6:30 PM
Opening Ceremony - 30 minutes - 6:30 PM  -  7:00 PM
- Junior Common Room Admin
LoftyGod (Panelist) Chris Rokich (Panelist) Alexis Hemsley (Panelist) Jessica Doust (Panelist)

Saturday 16 January, 2021

Time Zone: AWST/Perth
2:00 PM
2:00 PM
Seed/Plant Swap - 1 hour - 2:00 PM  -  3:00 PM
- Georgian Workshop
Jessica Doust (Panelist)
3:00 PM
3:00 PM
Carcassonne Competition - 3 hours - 3:00 PM  -  6:00 PM
- Elsey 1 Gaming
Jessica Doust (Panelist)

Sunday 17 January, 2021

Time Zone: AWST/Perth
1:00 PM
1:00 PM
Auction - 2 hours - 1:00 PM  -  3:00 PM
- Dining Hall Auction
Jessica Doust (Speaker) Alexis Hemsley (Speaker) Leon Peters-Malone, Red Sky Games (Speaker) LoftyGod (Speaker) Chris Rokich (Speaker)
3:00 PM
3:00 PM
AGM - 1 hour - 3:00 PM  -  4:00 PM
- Dining Hall Keynote
Jessica Doust (Speaker) LoftyGod (Speaker) Alexis Hemsley (Speaker) Leon Peters-Malone, Red Sky Games (Speaker) Chris Rokich (Speaker)
4:00 PM
4:00 PM
Closing Ceremony - 1 hour - 4:00 PM  -  5:00 PM
- Dining Hall
LoftyGod (Speaker) Alexis Hemsley (Speaker) Leon Peters-Malone, Red Sky Games (Speaker) Chris Rokich (Speaker) Jessica Doust (Speaker)
7:00 PM
7:00 PM
Jackbox Party - 1 hour 30 minutes - 7:00 PM  -  8:30 PM
- Reynolds Gaming
Jessica Doust (Instructor)

Sessions in which Jessica Doust attends

Saturday 16 January, 2021

Time Zone: AWST/Perth
11:00 AM
11:00 AM
Adulting 101 - 1 hour - 11:00 AM  -  12:00 PM
- Reynolds Panel
Stacey Sampey (Panelist) Stephen Dedman (Panelist) LoftyGod (Panelist)
1:00 PM
1:00 PM
- Georgian Panel
Michael Keady, Roll for Growth (Speaker)
2:00 PM
2:00 PM
- Reynolds Panel
Dax Jagoe (Speaker)
Afternoon Tea with Grant Stone - 1 hour - 2:00 PM  -  3:00 PM
- Outside
7:00 PM
7:00 PM
Working in IT and What to Expect - 1 hour - 7:00 PM  -  8:00 PM
- Reynolds Panel
Joe Viola (Panelist) stephanie stidolph (Panelist)
8:00 PM
8:00 PM
Experts answer - 2 hours - 8:00 PM  -  10:00 PM
- Georgian Panel
Dax Jagoe (Speaker)
Poker Night - 3 hours - 8:00 PM  -  11:00 PM
- Elsey 1 Gaming
LoftyGod (Panelist)
Pandemics in Fiction - 1 hour - 8:00 PM  -  9:00 PM
- Reynolds Panel
stephanie stidolph (Panelist) Rebecca Filippone (Panelist) Jonathon Durnford (Panelist)
9:00 PM
9:00 PM
Bodyhacking - 1 hour - 9:00 PM  -  10:00 PM
- Reynolds Panel
Brett Shaw (Panelist)
10:00 PM
10:00 PM
Stories that challenged us, taught us and saved us - 1 hour - 10:00 PM  -  11:00 PM
- Georgian Panel
Jonathon Durnford (Speaker)

Sunday 17 January, 2021

Time Zone: AWST/Perth
2:00 PM
2:00 PM
Ghost Pepper Chilli Corn Chip Read Along! - 1 hour - 2:00 PM  -  3:00 PM
- Reynolds Panel
Edwin Cutts, Rebel Empire Workshops (Panelist) Kaneda Cruz, Rebel Empire Workshops (Panelist)