You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Sat, 27 Nov 2021 23:28:52 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Alicia Manolas

Sessions in which Alicia Manolas attends

Friday 15 January, 2021

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
5:30 PM
5:30 PM
6:00 PM
6:00 PM
6:30 PM
6:30 PM
7:00 PM
7:00 PM
7:30 PM
7:30 PM
10:00 PM
10:00 PM

Saturday 16 January, 2021

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
12:00 PM
12:00 PM
  • Lunch
  • 12:00 PM - 1:00 PM  | 1 hour
1:00 PM
1:00 PM
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
5:00 PM
5:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
  • VR Free For All
  • Georgian
  • 6:00 PM - 8:00 PM  | 2 hours
  • Gaming
    BeginnersInteractive
8:00 PM
8:00 PM
9:00 PM
9:00 PM
  • Bodyhacking
  • Reynolds
  • 9:00 PM - 10:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    Content WarningDiscussion
10:00 PM
10:00 PM

Sunday 17 January, 2021

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
11:00 AM
11:00 AM
  • What the Duck!?
  • Georgian
  • 11:00 AM - 12:00 PM  | 1 hour
  • Showcase
    DiscussionInteractive
12:00 PM
12:00 PM
  • Lunch
  • 12:00 PM - 1:00 PM  | 1 hour
1:00 PM
1:00 PM
  • Auction
  • Dining Hall
  • 1:00 PM - 3:00 PM  | 2 hours
  • Auction
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • AGM
  • Dining Hall
  • 3:00 PM - 4:00 PM  | 1 hour
  • Keynote
    Official Business
4:00 PM
4:00 PM
5:00 PM
5:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
7:00 PM
7:00 PM
  • Jackbox Party
  • Reynolds
  • 7:00 PM - 8:30 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Gaming
    Content WarningVideogamesInteractive