Friday April 17, 2020

7:00 PM
7:00 PM

Saturday April 18, 2020

8:00 AM
8:00 AM
9:00 AM
9:00 AM
  • Title Sponsor Keynote & Welcome
  • Signup required
  • Canadiana
  •  30 minutes
  • Talk
    Employer Talk
9:30 AM
10:30 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • To be announced
  • Signup required
  • Canadiana
  •  30 minutes
  • Talk
    Employer Talk
1:30 PM
  • To be announced
  • Signup required
  • Canadiana
  •  30 minutes
  • Talk
    Employer Talk
2:00 PM
2:00 PM
  • To be announced
  • Signup required
  • Canadiana
  •  30 minutes
  • Talk
    Employer Talk
2:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • To be announced
  • Signup required
  • Canadiana
  •  30 minutes
  • Talk
    Employer Talk
3:30 PM
  • To be announced
  • Signup required
  • Canadiana
  •  30 minutes
  • Talk
    Employer Talk
4:00 PM
4:00 PM
  • To be announced
  • Signup required
  • Canadiana
  •  30 minutes
  • Talk
    Employer Talk