Skip to main page content

Filters

Theme
Tag
Format
Room
Other Filters

Monday 17 April, 2023

Time Zone: (GMT+01:00) Rome
9:00 AM
9:00 AM - 9:30 AM | 30 minutes
Making Data Secure
Cybersecurity
9:00 AM - 9:30 AM | 30 minutes
Health and Medical Data Compliance
Health and medical data 
9:30 AM
9:30 AM - 10:30 AM | 1 hour
Making Data Secure
Cybersecurity
9:30 AM - 11:30 AM | 2 hours
Convention 108+ special program
international cooperationConvention 108+
9:30 AM - 10:30 AM | 1 hour
Health and Medical Data Compliance
Regulatory evolutionHealth and medical data 
10:30 AM
10:30 AM - 11:00 AM | 30 minutes
11:00 AM
11:00 AM - 12:00 PM | 1 hour
Making Data Secure
CybersecurityData protection in practice
11:00 AM - 12:00 PM | 1 hour
Health and Medical Data Compliance
Health and medical data Data protection in practiceRegulatory evolution
11:30 AM
11:30 AM - 12:00 PM | 30 minutes
12:00 PM
12:00 PM - 1:00 PM | 1 hour
Making Data Secure
Regulatory evolutionCybersecurity
12:00 PM - 1:00 PM | 1 hour
Convention 108+ special program
Fundamental rightsConvention 108+international cooperation
12:00 PM - 1:00 PM | 1 hour
Health and Medical Data Compliance
Health and medical data Innovative technologies and data protectionData protection in practice
1:00 PM
1:00 PM - 2:00 PM | 1 hour
2:00 PM
2:00 PM - 3:00 PM | 1 hour
Making Data Secure
CybersecurityCross-border data transfers
2:00 PM - 3:00 PM | 1 hour
Convention 108+ special program
Convention 108+Regulatory evolutioninternational cooperationCross-border data transfers
2:00 PM - 3:00 PM | 1 hour
Health and Medical Data Compliance
Health and medical data Innovative technologies and data protectionData protection in practice
3:00 PM
3:00 PM - 4:00 PM | 1 hour
Making Data Secure
CybersecurityData protection in practice
3:00 PM - 4:00 PM | 1 hour
Convention 108+ special program
international cooperationConvention 108+
3:00 PM - 4:00 PM | 1 hour
Health and Medical Data Compliance
Health and medical data 
3:30 PM
3:30 PM - 4:00 PM | 30 minutes
4:00 PM
4:00 PM - 4:30 PM | 30 minutes
4:00 PM - 5:00 PM | 1 hour
Research and Innovation
4:30 PM
4:30 PM - 5:30 PM | 1 hour
Making Data Secure
international cooperationCybersecurityRegulatory evolutionAccountability, trust and certification
4:30 PM - 5:30 PM | 1 hour
Convention 108+ special program
international cooperationConvention 108+
4:30 PM - 5:30 PM | 1 hour
Health and Medical Data Compliance
5:30 PM
5:30 PM - 6:00 PM | 30 minutes
Making Data Secure
Cybersecurity
5:30 PM - 6:00 PM | 30 minutes
Health and Medical Data Compliance
Health and medical data Regulatory evolution
6:00 PM
6:00 PM - 6:30 PM | 30 minutes
Schedule
You can add custom text at the top of the schedule page
Choose a preferred schedule view or leave it on auto to let Grenadine decide.
Check this box to display a view switcher (List, Tiles, Grid, Calendar) in the schedule. Otherwise, it will be hidden.
Allow users to "favorite" sessions (i.e. "add sessions to their list of favorites") to create their own personalized schedules.
This only applies to sessions that require a simple signup (i.e. sessions with limited capacity)
The "remaining capacity" only applies to sessions that require signing up or purchasing of a ticket to attend.
Will display child sessions right on the main schedule listing page. Otherwise, child sessions are only listed in a session's detail page.