Kai Zhang

Project Manager
Martel Innovate
Participates in 4 items

Ms. Kai (Grace) Zhang has solid experience in facilitating international cooperation in research and innovation, education, public/private partnership and social innovation between Europe and other regions.

Currently Kai is leading the activities for EU-China Study on IoT and 5G (EXCITING) project as part of the Coordinator’s team and User Engagement for Large Scale Pilots in the Internet of Things (U4IoT) project as support to the project Coordinator; Kai also provides support to additional projects in Martel. Key activities that Kai has been involved in within these projects include development of market research, open call management, policy analysis, feasibility and benchmarking studies, coordination and implementation of dissemination and communication, among others. Additionally, she is highly skilled in international event management.

Prior to Martel, Kai was a Senior Consultant at a Portuguese consultancy and has efficiently managed activities of mainly European Commission (EC) projects, e.g. DG Research and Innovation – H2020/FP7, DG GROW, DG Education and Culture, DG COMP and EuropeAid. She was among the most successful bid winners for projects related to Science, Technology and Innovation (STI) international cooperation concerning APAC region – mainly China/Southeast Asia/the Pacific.

Kai comes from a multicultural background and has received education in both China (Shanghai International Studies University, B.A. degree in English) and the United States (University of Pennsylvania, M.S.Ed degree in Intercultural Communication).

Sessions in which Kai Zhang participates

Tuesday 18 June, 2019

Time Zone: CET/Copenhagen

Thursday 20 June, 2019

Time Zone: CET/Copenhagen

Friday 21 June, 2019

Time Zone: CET/Copenhagen
10:00 AM
10:00 AM

Sessions in which Kai Zhang attends

Monday 17 June, 2019

Time Zone: CET/Copenhagen
8:00 AM
8:00 AM
Registration 1 hour 8:00 AM  -  9:00 AM  |  ARoS Museum , ARoS Registration Desk
Networking Events
9:00 AM
9:00 AM
GIoTS Opening 1 hour 30 minutes 9:00 AM  -  10:30 AM  |  ARoS Museum , ARoS Museum Auditorium
Networking Events
GIoTS 2019IoT Week Plenary & Keynote
10:30 AM
10:30 AM
Coffee Break 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  ARoS Museum , ARoS Food Hall
Networking Events
12:30 PM
12:30 PM
Networking Lunch 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  ARoS Museum , ARoS Food Hall
Networking Events
2:00 PM
2:00 PM
3:30 PM
3:30 PM
Coffee Break 30 minutes 3:30 PM  -  4:00 PM  |  ARoS Museum , ARoS Food Hall
Networking Events
4:00 PM
4:00 PM
Main Track 2: IoT Applications, Services and Real Implementations (Part II) 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  ARoS Museum , Sunset Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019

Tuesday 18 June, 2019

Time Zone: CET/Copenhagen
8:00 AM
8:00 AM
Welcoming Coffee & Registration 1 hour 8:00 AM  -  9:00 AM  |  Musikhuset Aarhus , Foyeren
Networking Events
9:00 AM
9:00 AM
9:15 AM
9:15 AM
Panel
International Cooperation & SDGsIoT Week Plenary & Keynote
11:30 AM
11:30 AM
Panel
Artificial Intelligence & Smart DataIoT Market & Business ModelsStartup Competition
Keynote
IoT Emerging TechnologiesIoT StandardsLarge Scale Pilots (LSP)Artificial Intelligence & Smart Data
12:30 PM
12:30 PM
Networking Lunch 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Food Hall
Networking Events
1:30 PM
1:30 PM
IoT and the 5G City 1 hour 1:30 PM  -  2:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Bag Scenen
Panel
5G & IoT NetworkSmart Cities & CommunitiesLarge Scale Pilots (LSP)
2:30 PM
2:30 PM
4:00 PM
4:00 PM
SDGs Sustainability Panel 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Store Sal
Panel
International Cooperation & SDGs
Main Track 4: IoT Security, Privacy and Data Protection (Part III) 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  ARoS Museum , Sunset Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
Realizing IoT-5G Convergence (by TM Forum) 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Rytmisk Sal
Panel
5G & IoT Network
6:00 PM
6:00 PM
IoT Week and GIoTS Welcome Reception 1 hour 30 minutes 6:00 PM  -  7:30 PM  |  Aarhus City Hall , Aarhus City Hall
Networking Events
GIoTS 2019

Wednesday 19 June, 2019

Time Zone: CET/Copenhagen
8:45 AM
8:45 AM
Morning Coffee 15 minutes 8:45 AM  -  9:00 AM  |  Musikhuset Aarhus , Food Hall
Networking Events
9:30 AM
9:30 AM
Workshop on Internet of Things Security and Privacy (WISP) - (Part I) 1 hour 15 minutes 9:30 AM  -  10:45 AM  |  ARoS Museum , Sunset Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
11:15 AM
11:15 AM
12:30 PM
12:30 PM
Networking Lunch 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Food Hall
Networking Events
1:30 PM
1:30 PM
IoT in Mixed Reality Solutions 40 minutes 1:30 PM  -  2:10 PM  |  Musikhuset Aarhus , Falken 226
Panel
IoT Emerging TechnologiesBusiness & Leadership
Panel
Business & LeadershipIoT Market & Business Models
Connected Payments in IoT 40 minutes 1:30 PM  -  2:10 PM  |  Musikhuset Aarhus , Bag Scenen
Panel
IoT Market & Business Models
2:15 PM
2:15 PM
Data Worth Millions 1 hour 15 minutes 2:15 PM  -  3:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Filuren
Panel
Artificial Intelligence & Smart Data
4:00 PM
4:00 PM
Workshop on Internet of Things Security and Privacy (WISP) - (Part IV) 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  ARoS Museum , Sunset Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019

Thursday 20 June, 2019

Time Zone: CET/Copenhagen
8:45 AM
8:45 AM
Morning Coffee 15 minutes 8:45 AM  -  9:00 AM  |  Musikhuset Aarhus , Food Hall
Networking Events
9:45 AM
9:45 AM
Blockchain for IoT 1 hour 9:45 AM  -  10:45 AM  |  Musikhuset Aarhus , Filuren
Keynote
Artificial Intelligence & Smart DataIoT Emerging TechnologiesIoT Security & Data Protection
U4IoT Sustainability Models for LSP’s (Session I) 1 hour 9:45 AM  -  10:45 AM  |  ARoS Museum , ARoS Sky Room
Workshop
Create IoT / U4IoTLarge Scale Pilots (LSP)Private & Project Meetings
11:15 AM
11:15 AM
U4IoT Sustainability Models for LSP’s (Session II) 1 hour 15 minutes 11:15 AM  -  12:30 PM  |  ARoS Museum , ARoS Sky Room
Workshop
Equity Free Funding Opportunities for Startups and SMEs 1 hour 15 minutes 11:15 AM  -  12:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Room 224
Workshop
Future Manufacturing & IndustryIoT Market & Business Models
12:30 PM
12:30 PM
Networking Lunch 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Food Hall
Networking Events
1:30 PM
1:30 PM
LSP Activity Group 01 Workshop: Large Scale Pilots exploitation 2 hours 1:30 PM  -  3:30 PM  |  ARoS Museum , Art Lounge ARoS
Workshop
Create IoT / U4IoTLarge Scale Pilots (LSP)Private & Project Meetings
2:30 PM
2:30 PM
Smart Homes, Smart Living & Tracking – IoT Inside and Out 1 hour 15 minutes 2:30 PM  -  3:45 PM  |  Musikhuset Aarhus , Bag Scenen
Talk
Smart Living & eHealthLarge Scale Pilots (LSP)
5:00 PM
5:00 PM
Farewell Cup of Wine 45 minutes 5:00 PM  -  5:45 PM  |  Musikhuset Aarhus , Food Hall
Networking Events

Friday 21 June, 2019

Time Zone: CET/Copenhagen
8:30 AM
8:30 AM
AIOTI General Assembly 7 hours 30 minutes 8:30 AM  -  4:00 PM  |  ARoS Museum , ARoS Museum Auditorium
Board Meeting
Private & Project Meetings