Wei-Tsung Su

Sessions in which Wei-Tsung Su attends

Monday 17 June, 2019

Time Zone: CEST/(GMT+01:00) Copenhagen
8:00 AM
8:00 AM
Registration 1 hour, 8:00 AM - 9:00 AM

ARoS Museum - ARoS Registration Desk

Networking Events

9:00 AM
9:00 AM
GIoTS Opening 1 hour 30 minutes, 9:00 AM - 10:30 AM

ARoS Museum - ARoS Museum Auditorium

Networking Events

Daniel Enrique Lucani Rötter (Participant)

Latif Ladid, IPv6 Forum (Moderator)

Teruo Higashino, Osaka University (Participant)

Pindar Wong, VeriFi (Potential)

10:30 AM
10:30 AM
Coffee Break 30 minutes, 10:30 AM - 11:00 AM

ARoS Museum - ARoS Food Hall

Networking Events

4:00 PM
4:00 PM
STARTS Talk on Human Touch AI (Part II) 1 hour 30 minutes, 4:00 PM - 5:30 PM

ARoS Museum - ARoS Museum Auditorium

Panel

Mads Rydahl, UNSILO.ai (Participant)

Jordi Llobet, INT (Potential)

Thomas Bjørnsten, Aarhus University (Participant)

Eva Kaili, European Parliament (Potential)

Luis Miguel Girao, Artshare (Participant)

Michael Smyth, Edinburgh Napier University (Participant)

Ben Goertzel (Potential)

Mirko Presser, Aarhus University (Participant)

Bjørn Karmann, Tellart (Participant)

Peter Beyls, The School of Arts, University College Ghent (Participant)

Peter Friess, European Commission DG Connect (Moderator)

Dimitra Stefanatou, Arthur´s Legal (Participant)

Tore Knudsen, Topp Design & Innovation (Participant)

INCUBA Katrinebjerg - Incuba Undervisning 5523-121

Workshop

Maria Koutli, Centre for Research and Technology Hellas (CERTH) (Participant)

Keith Dickerson, Climate Associates Ltd (Participant)

Viktor Oravec, bAvenir (Participant)

Natalie Samovich, ENERCOUTIM (Participant)

Esteban Bayro-Kaiser, WearHealth (Participant)

Christoph Grimm, VICINITY project & TU Kaiserslautern (Participant)

ARoS Museum - Sunset Lounge ARoS

Paper Sessions

Tuesday 18 June, 2019

Time Zone: CEST/(GMT+01:00) Copenhagen
9:00 AM
9:00 AM

Musikhuset Aarhus - Store Sal

Panel

Sébastien Ziegler, Mandat International (Moderator)

Karsten Dehler, It Forum (Moderator)

Brian Bech Nielsen, Aarhus University (Moderator)

12:30 PM
12:30 PM
Networking Lunch 1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM

Musikhuset Aarhus - Food Hall

Networking Events

2:00 PM
2:00 PM

ARoS Museum - Sunset Lounge ARoS

Paper Sessions

4:00 PM
4:00 PM

ARoS Museum - Sunset Lounge ARoS

Paper Sessions

6:00 PM
6:00 PM
IoT Week and GIoTS Welcome Reception 1 hour 30 minutes, 6:00 PM - 7:30 PM

Aarhus City Hall - Aarhus City Hall

Networking Events

Jacob Bundsgaard, City of Aarhus (Participant)

Bo Sejer Frandsen, It Forum (Participant)

Fredrik Ostbye, Grundfos (Participant)

Wednesday 19 June, 2019

Time Zone: CEST/(GMT+01:00) Copenhagen
9:30 AM
9:30 AM

ARoS Museum - Sunset Lounge ARoS

Paper Sessions

Sergio Luís Ribeiro, CPqD (Participant)

11:15 AM
11:15 AM
Work-in-Progress Session 1 hour 15 minutes, 11:15 AM - 12:30 PM

ARoS Museum - Art Lounge ARoS

Paper Sessions

12:30 PM
12:30 PM
Networking Lunch 1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM

Musikhuset Aarhus - Food Hall

Networking Events

2:15 PM
2:15 PM

Musikhuset Aarhus - Bag Scenen

Panel

Franco Mercalli, MultiMed Engineers (Participant)

Sergio Luís Ribeiro, CPqD (Participant)

Giuseppe Fico, Universidad Politécnica de Madrid (Moderator)

Tiago Teixeira, UNPARALLEL Innovation (Participant)

Pasquale Annicchino, Università di Foggia (Participant)

Olivier Horbowy, STMicroelectronics (Participant)

ARoS Museum - Sunset Lounge ARoS

Paper Sessions

3:30 PM
3:30 PM
Coffee Break 30 minutes, 3:30 PM - 4:00 PM

Musikhuset Aarhus - Food Hall

Networking Events

4:00 PM
4:00 PM

ARoS Museum - Sunset Lounge ARoS

Paper Sessions

Thursday 20 June, 2019

Time Zone: CEST/(GMT+01:00) Copenhagen
11:15 AM
11:15 AM
Blockchain – A Connected Commercial Business 1 hour 15 minutes, 11:15 AM - 12:30 PM

Musikhuset Aarhus - Trioen

Panel

Mette Walsted Vestergaard, TV Avisen - DR1 Channel (Moderator)

Michael Freundt Karlsen, Onomondo (Participant)

Frank Jepsen, Parabolic (Participant)