Tuesday 18 June, 2019

Time Zone: CEST/Copenhagen
8:00 AM
8:00 AM
Welcoming Coffee & Registration 1 hour 8:00 AM  -  9:00 AM  |  Musikhuset Aarhus , Foyeren
Networking Events
9:00 AM
9:00 AM
9:15 AM
9:15 AM
Panel
International Cooperation & SDGsIoT Week Plenary & Keynote
11:30 AM
11:30 AM
Panel
Startup CompetitionArtificial Intelligence & Smart DataIoT Market & Business Models
Keynote
Artificial Intelligence & Smart DataIoT Emerging TechnologiesLarge Scale Pilots (LSP)IoT Standards
Main Track 4: IoT Security, Privacy and Data Protection (Part I) 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  ARoS Museum , Sunset Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
IoT in Modern Healthcare 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Bag Scenen
Talk
Smart Living & eHealthLarge Scale Pilots (LSP)
Second Workshop on User Centric Smart Cities Services (Part I) 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  ARoS Museum , Art Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
Create IoT / U4IoT - Interviews 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  ARoS Museum , ARoS Sky Room
Private & Project Meetings
12:30 PM
12:30 PM
Networking Lunch 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Food Hall
Networking Events
1:30 PM
1:30 PM
IoT and the 5G City 1 hour 1:30 PM  -  2:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Bag Scenen
Panel
5G & IoT NetworkSmart Cities & CommunitiesLarge Scale Pilots (LSP)
Water & IoT (Part I) 1 hour 25 minutes 1:30 PM  -  2:55 PM  |  Musikhuset Aarhus , Falken 226
Panel
International Cooperation & SDGsWater Day
MarkIoTing in the Digital & Connected World 1 hour 30 minutes 1:30 PM  -  3:00 PM  |  Musikhuset Aarhus , Lille Sal
Talk
IoT Market & Business ModelsBusiness & Leadership
Create IoT / U4IoT Project Meeting 2 hours 1:30 PM  -  3:30 PM  |  ARoS Museum , ARoS Sky Room
Workshop
Create IoT / U4IoTPrivate & Project MeetingsLarge Scale Pilots (LSP)
2:00 PM
2:00 PM
Main Track 4: IoT Security, Privacy and Data Protection (Part II) 1 hour 30 minutes 2:00 PM  -  3:30 PM  |  ARoS Museum , Sunset Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
Second Workshop on User Centric Smart Cities Services (Part II) 1 hour 30 minutes 2:00 PM  -  3:30 PM  |  ARoS Museum , Art Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
2:30 PM
2:30 PM
Brokerage Event 1 hour 2:30 PM  -  3:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Brokerage Event Area
IoT Market & Business Models
3:15 PM
3:15 PM
Water & IoT (Part II) 1 hour 35 minutes 3:15 PM  -  4:50 PM  |  Musikhuset Aarhus , Falken 226
Panel
International Cooperation & SDGsWater Day
3:30 PM
3:30 PM
Coffee Break 30 minutes 3:30 PM  -  4:00 PM  |  Musikhuset Aarhus , Food Hall
Networking Events
IoT in Marketing: Getting Loud Digital 1 hour 3:30 PM  -  4:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Lille Sal
Talk
IoT Market & Business ModelsBusiness & Leadership
4:00 PM
4:00 PM
Brokerage Event 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Brokerage Event Area
IoT Market & Business Models
Main Track 4: IoT Security, Privacy and Data Protection (Part III) 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  ARoS Museum , Sunset Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
SDGs Sustainability Panel 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Store Sal
Panel
International Cooperation & SDGs
Second Workshop on User Centric Smart Cities Services (Part III) 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  ARoS Museum , Art Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
5:00 PM
5:00 PM
Hackathon Community Building 1 hour 5:00 PM  -  6:00 PM  |  Musikhuset Aarhus , Trioen
IoT Market & Business ModelsHackathon
6:00 PM
6:00 PM
IoT Week and GIoTS Welcome Reception 1 hour 30 minutes 6:00 PM  -  7:30 PM  |  Aarhus City Hall , Aarhus City Hall
Networking Events
GIoTS 2019