Skip to main page content

Franck Boissière

Policy Coordinator & Programme Officer
European Commission
Participates in 3 items
Policy Coordinator &  Programme Officer, Internet of Things Unit, DG CONNECT, European Commission
Franck Boissière is in charge of IoT policy developments, with particular interest in interoperability, standardisation, cybersecurity, trust and privacy. During his 25 years in the European Commission he has first been involved in a wide spectrum of research programmes (next generation internet, high performance computing, research infrastructures, cyber physical systems and control), and during the last 10 years in many of the Digital Agenda and Digital Single Market policy such as standardisation, e-Commerce, digital payments and cybersecurity.
Before joining the European Commission Franck Boissière was working research engineer at France Télécom in charge of multimedia equipment, protocols and services. He received his engineering degree from the French Ecole Polytechnique in 1983 and specialised as telecom engineer in Telecom Paris.
 

Sessions in which Franck Boissière participates

Tuesday 6 June, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Paris

Friday 9 June, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Paris
9:00 AM
9:00 AM - 10:45 AM | 1 hour 45 minutes
WorkshopsMobile Networks
10:00 AM
10:00 AM - 11:00 AM | 1 hour
Emerging IoT Researches and TechnologiesMobile Networks

Sessions in which Franck Boissière attends

Tuesday 6 June, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Paris

Wednesday 7 June, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Paris
10:00 AM
10:00 AM - 12:00 PM | 2 hours
Keynote Sessions
1:30 PM
1:30 PM - 2:30 PM | 1 hour
Emerging IoT Researches and Technologies
2:45 PM
2:45 PM - 3:45 PM | 1 hour
Emerging IoT Researches and Technologies
4:15 PM
4:15 PM - 5:15 PM | 1 hour
Emerging IoT Researches and TechnologiesBig Data
6:30 PM

Thursday 8 June, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Paris
9:00 AM
9:00 AM - 10:00 AM | 1 hour
Emerging IoT Researches and Technologies
9:30 AM
9:30 AM - 11:00 AM | 1 hour 30 minutes
IoT Security & Privacy
11:30 AM
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
Emerging IoT Researches and TechnologiesMobile Networks
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
IoT Security & Privacy
1:30 PM
1:30 PM - 2:30 PM | 1 hour
IoT Security & Privacy
2:45 PM
2:45 PM - 3:45 PM | 1 hour
IoT Security & Privacy
2:45 PM - 3:45 PM | 1 hour
Emerging IoT Researches and Technologies
5:15 PM
5:15 PM - 6:45 PM | 1 hour 30 minutes
IoT Finance, Market and Industry 4.0
5:30 PM
5:30 PM - 6:30 PM | 1 hour
Emerging IoT Researches and TechnologiesMobile Networks

Friday 9 June, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Paris
9:00 AM
9:00 AM - 10:00 AM | 1 hour
IoT Finance, Market and Industry 4.0
9:00 AM - 10:45 AM | 1 hour 45 minutes
WorkshopsMobile Networks
9:00 AM - 10:45 AM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting
9:00 AM - 10:45 AM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting
10:00 AM
10:00 AM - 11:00 AM | 1 hour
Emerging IoT Researches and TechnologiesMobile Networks
10:00 AM - 11:00 AM | 1 hour
IoT Finance, Market and Industry 4.0
11:15 AM
11:15 AM - 12:45 PM | 1 hour 30 minutes
Private Meeting
11:15 AM - 6:00 PM | 6 hours 45 minutes
Private Meeting
11:15 AM - 1:00 PM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting
11:30 AM
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
Emerging IoT Researches and TechnologiesMobile Networks
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
IoT Finance, Market and Industry 4.0
12:45 PM
2:00 PM
2:00 PM - 3:45 PM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting
2:00 PM - 3:45 PM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting
2:00 PM - 3:00 PM | 1 hour
Private Meeting
4:00 PM
4:00 PM - 5:45 PM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting
4:15 PM
4:15 PM - 6:00 PM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting