Andrés Upegui

Profesor/Institut inIT
HESSO
Participates in 6 items
Andres Upegui is currently Professor in the InIT institute at the University of Applied Sciences of Western Switzerland, in Geneva (HES-SO - hepia) . He obtained a diploma on Electronic Engineering in 2000 from the Universidad Pontificia Bolivariana (UPB), Medellín, Colombia. He joined the UPB microelectronics research group from 2000 to 2001. From 2001 to 2002 he did the Graduate School on Computer Science at the EPFL, and then he joined the Logic Systems Laboratory (LSL) as PhD student. In 2006, he received the title of PhD. from the EPFL for his thesis entitled "Dynamically reconfigurable bio-inspired hardware". Afterwards, he worked as senior researcher and half-time lecturer in the REDS institute at the HEIG-VD in Yverdon, Switzerland. His research interest include reconfigurable computing, bio-inspired systems, and distributed and adaptive embedded systems.

Sessions in which Andrés Upegui participates

Tuesday 6 June, 2017

Time Zone: CEST/(GMT+01:00) Paris
9:00 AM
9:00 AM
Hackathon - Kick-off I 1 hour 45 minutes, 9:00 AM - 10:45 AM

International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 18

Workshop

Andrés Upegui, HESSO (Participant)

Levent Gürgen, CEA LETI (Participant)

11:15 AM
11:15 AM
Hackathon - Kick-off II 1 hour 45 minutes, 11:15 AM - 1:00 PM

International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 18

Workshop

Fernando López de Aguilar, FIWARE Foundation (Participant)

Andrés Upegui, HESSO (Participant)

Iker Larizgoitia Abad, EVRYTHNG (Participant)

Rob van Kranenburg, The European Research Cluster on the Internet of Things (Participant)

Wednesday 7 June, 2017

Time Zone: CEST/(GMT+01:00) Paris
9:00 AM
9:00 AM
Hackathon 9 hours 30 minutes, 9:00 AM - 6:30 PM

International Conference Centre of Geneva (CICG) - Motta Area

Andrés Upegui, HESSO (Participant)

Thursday 8 June, 2017

Time Zone: CEST/(GMT+01:00) Paris
9:00 AM
9:00 AM
Hackathon 9 hours 30 minutes, 9:00 AM - 6:30 PM

International Conference Centre of Geneva (CICG) - Motta Area

Andrés Upegui, HESSO (Participant)

Friday 9 June, 2017

Time Zone: CEST/(GMT+01:00) Paris
9:00 AM
9:00 AM
Hackathon 5 hours, 9:00 AM - 2:00 PM

International Conference Centre of Geneva (CICG) - Motta Area

Andrés Upegui, HESSO (Participant)

2:15 PM
2:15 PM
Hackathon Presentation & Awards 1 hour, 2:15 PM - 3:15 PM

International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 2

Andrés Upegui, HESSO (Moderator)