Skip to main page content

Filters

Theme
Tag
Format
Room
Other Filters

Tuesday 6 June, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Paris
9:15 AM
9:15 AM - 10:45 AM | 1 hour 30 minutes
GIoTSKeynote SessionsMobile Networks
11:15 AM
11:15 AM - 1:00 PM | 1 hour 45 minutes
GIoTSMobile Networks
11:15 AM - 1:00 PM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting
11:15 AM - 1:00 PM | 1 hour 45 minutes
Hackathon for DevelopmentWorkshops
11:15 AM - 6:00 PM | 6 hours 45 minutes
Hackathon for Development
1:00 PM
1:00 PM - 6:00 PM | 5 hours
Hackathon for Development
2:00 PM
2:00 PM - 3:45 PM | 1 hour 45 minutes
Hackathon for Development
2:00 PM - 3:00 PM | 1 hour
GIoTSIoT Security & PrivacyKeynote SessionsBig Data

Wednesday 7 June, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Paris
8:00 AM
8:00 AM - 6:30 PM | 10 hours 30 minutes
8:00 AM - 6:30 PM | 10 hours 30 minutes
8:30 AM
9:30 AM
9:30 AM - 10:00 AM | 30 minutes
Keynote Sessions
10:00 AM
10:00 AM - 12:00 PM | 2 hours
Keynote Sessions
10:00 AM - 2:30 PM | 4 hours 30 minutes
Private Meeting
10:30 AM
10:30 AM - 1:00 PM | 2 hours 30 minutes
Private Meeting
11:00 AM
11:00 AM - 1:00 PM | 2 hours
Hackathon for Development
11:30 AM
2:45 PM
2:45 PM - 3:45 PM | 1 hour
Emerging IoT Researches and Technologies
5:30 PM
5:30 PM - 6:30 PM | 1 hour
Emerging IoT Researches and Technologies
6:30 PM

Thursday 8 June, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Paris
8:00 AM
8:00 AM - 6:30 PM | 10 hours 30 minutes
8:00 AM - 6:30 PM | 10 hours 30 minutes
9:00 AM
9:00 AM - 10:00 AM | 1 hour
Emerging IoT Researches and Technologies
9:00 AM - 10:45 AM | 1 hour 45 minutes
WorkshopsMobile Networks
9:00 AM - 10:45 AM | 1 hour 45 minutes
WorkshopsEnergy
9:00 AM - 10:45 AM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting
9:00 AM - 6:30 PM | 9 hours 30 minutes
Hackathon for Development
9:00 AM - 12:30 PM | 3 hours 30 minutes
9:30 AM
9:30 AM - 11:00 AM | 1 hour 30 minutes
IoT Security & Privacy
10:00 AM
10:00 AM - 11:00 AM | 1 hour
Keynote SessionsMobile Networks
11:30 AM
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
Private Meeting
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
Emerging IoT Researches and TechnologiesMobile Networks
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
IoT Security & Privacy
12:30 PM
12:30 PM - 1:00 PM | 30 minutes
2:45 PM
2:45 PM - 3:45 PM | 1 hour
Emerging IoT Researches and Technologies
2:45 PM - 3:45 PM | 1 hour
IoT Security & Privacy
4:15 PM
4:15 PM - 5:15 PM | 1 hour
Emerging IoT Researches and TechnologiesMobile Networks
4:15 PM - 5:15 PM | 1 hour
IoT Security & Privacy
4:15 PM - 6:00 PM | 1 hour 45 minutes
Workshops
4:15 PM - 6:00 PM | 1 hour 45 minutes
GIoTSIoT Security & Privacy
4:15 PM - 6:00 PM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting
5:15 PM
5:15 PM - 6:45 PM | 1 hour 30 minutes
IoT Finance, Market and Industry 4.0
5:30 PM
5:30 PM - 6:30 PM | 1 hour
Emerging IoT Researches and TechnologiesMobile Networks

Friday 9 June, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Paris
8:00 AM
8:00 AM - 5:45 PM | 9 hours 45 minutes
8:00 AM - 5:45 PM | 9 hours 45 minutes
9:00 AM
9:00 AM - 10:00 AM | 1 hour
IoT Finance, Market and Industry 4.0
9:00 AM - 10:00 AM | 1 hour
Emerging IoT Researches and Technologies
9:00 AM - 10:45 AM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting
9:00 AM - 10:45 AM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting
9:00 AM - 10:45 AM | 1 hour 45 minutes
WorkshopsMobile Networks
9:00 AM - 10:45 AM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting
9:00 AM - 2:00 PM | 5 hours
Hackathon for Development
10:00 AM
10:00 AM - 11:00 AM | 1 hour
Emerging IoT Researches and TechnologiesMobile Networks
11:15 AM
11:15 AM - 12:45 PM | 1 hour 30 minutes
Private Meeting
11:15 AM - 1:00 PM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting
11:15 AM - 6:00 PM | 6 hours 45 minutes
Private Meeting
11:15 AM - 12:45 PM | 1 hour 30 minutes
Private Meeting
11:30 AM
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
Private MeetingHackathon for Development
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
IoT Finance, Market and Industry 4.0
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
Emerging IoT Researches and Technologies
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
Emerging IoT Researches and TechnologiesMobile Networks
12:45 PM
2:00 PM
2:00 PM - 2:30 PM | 30 minutes
2:00 PM - 3:00 PM | 1 hour
Private Meeting
2:00 PM - 3:45 PM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting
2:00 PM - 3:45 PM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting
2:00 PM - 3:45 PM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting
2:15 PM
2:15 PM - 3:15 PM | 1 hour
Hackathon for Development
2:30 PM
2:30 PM - 3:30 PM | 1 hour
Emerging IoT Researches and Technologies
3:30 PM
3:30 PM - 4:00 PM | 30 minutes
Keynote Sessions
4:00 PM
4:00 PM - 5:45 PM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting
4:00 PM - 5:45 PM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting
4:15 PM
4:15 PM - 6:00 PM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting
4:45 PM
4:45 PM - 6:30 PM | 1 hour 45 minutes
Private Meeting
Schedule
You can add custom text at the top of the schedule page
Choose a preferred schedule view or leave it on auto to let Grenadine decide.
Check this box to display a view switcher (List, Tiles, Grid, Calendar) in the schedule. Otherwise, it will be hidden.
Allow users to "favorite" sessions (i.e. "add sessions to their list of favorites") to create their own personalized schedules.
This only applies to sessions that require a simple signup (i.e. sessions with limited capacity)
The "remaining capacity" only applies to sessions that require signing up or purchasing of a ticket to attend.
Will display child sessions right on the main schedule listing page. Otherwise, child sessions are only listed in a session's detail page.