You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Sun, 28 Nov 2021 09:12:37 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Sessions

Tuesday 6 June, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Paris
2:00 PM
2:00 PM
Hackathon Hands-On Workshop I
1 hour 45 minutes, 2:00 PM - 3:45 PM

International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 12

Workshop

4:15 PM
4:15 PM
Hackathon Hands-On Workshop II
1 hour 45 minutes, 4:15 PM - 6:00 PM

International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 12

Workshop

Wednesday 7 June, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Paris
8:00 AM
8:00 AM
European Network of LivingLabs - ENoLL ivzw
1 day 10 hours, Wed 7, 08:00 AM - Thu 8, 06:00 PM

International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 12

Board Meeting

Thursday 8 June, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Paris
11:30 AM
11:30 AM
IoT Forum Private Meeting
1 hour, 11:30 AM - 12:30 PM

International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 12

Board Meeting

Friday 9 June, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Paris
11:30 AM
11:30 AM
Hackhathon Private Meeting
1 hour, 11:30 AM - 12:30 PM

International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 12

Board Meeting

2:00 PM
2:00 PM
F-Interorp Armour
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 12

Board Meeting