Sessions

Tuesday 6 June, 2017

Time Zone: CEST/Paris
1:00 PM
1:00 PM
AIOTI Steering Board 5 hours, 1:00 PM - 6:00 PM

International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 9

Workshop

Wednesday 7 June, 2017

Time Zone: CEST/Paris
8:30 AM
8:30 AM
AG on Urban Environment 1 hour 30 minutes, 8:30 AM - 10:00 AM

International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 9

Board Meeting

Luis Muñoz, University of Cantabria (Moderator)

Laurent Horvath, City of Carouge (Potential)

10:30 AM
10:30 AM
Private Meeting: CPaas EU-Japan I 2 hours 30 minutes, 10:30 AM - 1:00 PM

International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 9

Board Meeting

Antonio Skarmeta, ODIN SOLUTIONS S.L. (Potential)

2:00 PM
2:00 PM
Private Meeting: CPaas EU-Japan II 3 hours 30 minutes, 2:00 PM - 5:30 PM

International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 9

Board Meeting

Antonio Skarmeta, ODIN SOLUTIONS S.L. (Potential)

Friday 9 June, 2017

Time Zone: CEST/Paris
9:00 AM
9:00 AM
IoF2020 PSG Meeting I 1 hour 45 minutes, 9:00 AM - 10:45 AM

International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 9

Board Meeting

11:15 AM
11:15 AM
IoF2020 PSG Meeting II 1 hour 45 minutes, 11:15 AM - 1:00 PM

International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 9

Board Meeting

2:00 PM
2:00 PM
IoF2020 PSG Meeting III 1 hour 45 minutes, 2:00 PM - 3:45 PM

International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 9

Board Meeting

4:15 PM
4:15 PM
IoF2020 PSG Meeting IV 1 hour 45 minutes, 4:15 PM - 6:00 PM

International Conference Centre of Geneva (CICG) - Room 9

Board Meeting